Elif Şanlı 'Unutma Beni'de!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
FOX ekranlarında Hafta İçi Her Gün 6. sezonuyla ekranlara gelen ve halen aldığı reytinglerle dikkat çeken 'Unutma Beni'ye yeni oyuncu!

Son olarak aynı yapım şirketi Focus Film'in bir diğer dizisi olan 'Beni Affet'te rol alan Elif Şanlı, 'Seda' karakteriyle 'Unutma Beni'ye dahil oldu.

Unutma Beni, yeni bölümleriyle Hafta İçi Her Gün 14.30'da FOX'ta!

1AGUvZiBtaaoBzRhLiRECeDd.jpg

eşekten eşeğe geçiş yapmış kadın standardını koruyor:))

Bir kiralık katil eksikti :D

İzliyomusun diziyi yorumunu merak ediyorum :D

pembe dizi işte pembe dizilerde brezilya venezüela arjantin dizileri vardı çok eskiden kızları çok daha güzeldi arada bir bakardım bizimkilerde görüntüde yok zaten görüntü hafiften düzgün olsa daha üst sınıf dizilere geçiyorlar burda bir emrenin bahsettiği ilkay var o da mukaddesin zayıf hali işte:))

pembe dizi işte pembe dizilerde brezilya venezüela arjantin dizileri vardı çok eskiden kızları çok daha güzeldi arada bir bakardım bizimkilerde görüntüde yok zaten görüntü hafiften düzgün olsa daha üst sınıf dizilere geçiyorlar burda bir emrenin bahsettiği ilkay var o da mukaddesin zayıf hali işte:))
Valla dizi 1000 bölümü geçti rekora gidiyor. :)

5'binden daha yüksek alıyodur bence şuan

olabilir ama haftalık 5000 de az değil bence... çünkü diğer dizilerde oynayan başroller bunun 4 katını alsa bile onlar en fazla 3 yıl üstüste dizi çekiyor bu ise aralıksız soluksuz habire ekranda:) sanırım 70 yaşlarına geldiğinde yine devam edecek dizi:)