Türkan Şoray : ''Cansu Tosun Kendini Kanıtladı''

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray geçtiğimiz günlerde kızı Yağmur Ünal ile yediği akşam yemeği sonrası objektiflere takıldı.

Takip ettiğiniz bir dizi var mı ? sorusuna Atv'de ekrana gelen 'Bugünün Saraylısı' isimli diziyi takip ettiğini belirten usta sanatçı dizide rol alan Cansu Tosun'un oyunculuğunu beğendiğini ve bu yaşta olmasına rağmen Cansu Tosunun kendisini kanıtladığını belirtti.

6A8c3g8HagVo2ZyRfTh61Jfh.jpg

Ben pek basarili bulamiyorum açik konusmak gerekirse.. Aksan gerçekten kötü maalesef..

ıyyyy ne demiş Türkan bee.:T:

Bu Cansu o soğuk yüzüyle berbat bir oyuncu.Nesini beğenmiş.

Kendisini tanımadığım ve izlemediğim için oyunculuğu hakkında fikrim yok ama pek de güzel olduğu söylenemez. :)

Aynı kişiden bahsettiğimize emin miyiz Türkan Hanım.(b)

Bence Cansu Tosun bu haberi çıkarttı sonra Türkan Şoray'da yalanlamadı kırmamak için.:J

Cansu Tosun'u Kayıp Şehir'de gayet başarılı buluyordum ama o kadar abartılacak bir yanı yok bence. :)

Kayıp Şehir'de de gerçekten çok iyiydi Cansu , Bugünün Saraylısı'nda Başrol oyuncusu olarak gerçekten kendini kanıtladı ..

kendisine saygısızlık gibi olmasın ama eski oyuncular hala jön tiplileri ya da güzel kadın oyuncuları övüyor kendi zamanlarının geleneği ne de olsa :)

Daha önce 2 dizide oynadı bence yavaş yavaş kendini geliştiriyor ama şu an ki oyunculuğunu ben de beğenmiyorum