Gülse Birsel'den TNS Sistemi Yorumu !

Geçen seneki deneklerin tümü değişmişmi acaba bu sene (b)

o espri süper olmuş espriden önce kadının ne dediği önemli neye vurğu yaptığı önemli başlıktaki ab totalleşti açıklaması zaten herşeyi açıklıyor:)

diyor ya: bir gün gelecek '' ayyy ben hiç seyretmiyorum dediğiniz yapımları bile mumla arayacaksınız ''
burda entel dantel kesimin izlemiyorum dediği bazı kaliteli yapımlarında bu sistemde yok olacağını yerine tamamen çöp proğramların kaplayacağını anlatmak istiyor tabi anlayana:))
asıl oarası saçma. biz denekleri öss sınavına sokmuyoruz ki bu reytinglerin amacı mal sattıgımız kişilerin ne izlediği. yani kim zengin toplumda ve onların parasını nasıl tırtıklarız hesabı. bu zenginlerin öss de kaç aldıklarının ne önemi var ab totalleşti demek komedi ötesi tekrar jeep meselesine dönmeyelim )))) şu gerekçeden yol alasaydı (röportajı okumaya değer görmedim ) gerçek bu kişler türk toplumu yansıtıyor mu? yoksa zenginleri ab ye doldurdular demek saçma ötesinden bir gerekçe kim bu kadına bu aklı verdiyse mümkünse onla konuşması ager kendisi bulduysa bunu kendisine küssün ))))

Bu sene hep derim AB iyice total oldu :T: En olmadık diziler bile AB'de yukseliyor. Gülse'ciğimin elcağizina sağlık çok güzel yazmiş:) Cengiz gibi hakaret dolu yazmamiş :T:
Bu, eğer “Anadolu, orta ve alt sosyo-ekonomik sınıflar ne seyrediyor?” gibi bir kültürel araştırma olsaydı,..

yukardaki cümlede aşağlama yok diyon yani ))))

eyting cihazı verilmiş A grubu dört aile varsa, ikisi yemeğe çıksa, o akşam kaliteli bir programın reytingleri çakılıyor!
yalan dünyada sanırım kimse yemeğe çıkmıyor )) aşagı yukarı hep aynı reytingi alıyor ))))

Bu, eğer “Anadolu, orta ve alt sosyo-ekonomik sınıflar ne seyrediyor?” gibi bir kültürel araştırma olsaydı,..

yukardaki cümlede aşağlama yok diyon yani ))))
Evet yok:T: Eğer araştırma yapılsaydı kategori olarak o sınıflara girerdi. Sen hiç duydun mu "hayatında dişlerini firçalamamiş insanlar grubu" diye bişey?

asıl oarası saçma. biz denekleri öss sınavına sokmuyoruz ki bu reytinglerin amacı mal sattıgımız kişilerin ne izlediği. yani kim zengin toplumda ve onların parasını nasıl tırtıklarız hesabı. bu zenginlerin öss de kaç aldıklarının ne önemi var ab totalleşti demek komedi ötesi tekrar jeep meselesine dönmeyelim )))) şu gerekçeden yol alasaydı (röportajı okumaya değer görmedim ) gerçek bu kişler türk toplumu yansıtıyor mu? yoksa zenginleri ab ye doldurdular demek saçma ötesinden bir gerekçe kim bu kadına bu aklı verdiyse mümkünse onla konuşması ager kendisi bulduysa bunu kendisine küssün ))))

reyting sistemi doğru ölçülse mal sattığımız kişilerin ne izlediğide ortaya çıkar mantığından hareketle, burda yanlış bir ölçüm var mal sattığımız kişilerin kim olduğunu nasıl çözüyoruz deneklerin tercihleriyle....ölçümde kullanılan denek seçimi yanlış olursa mal sattığımız kişilerin tercihleride ortaya çıkmamış olur..
bir trt çocuktaki köstebekgillerin ab grubunda fazla izleniyor olması mal satınalan ab grubu vatandaşların köstebek sevgisiyle dolu olduğunumu ortaya çıkarmaktadır? , bu teoriyle birlikte her reklam şirketi ürününe bonus olarak birde köstebek veriyoruz üste diye müthiş bir açılıma gidebilir:))

vallahi etraf klişe doldu ne güzel düzelme şimdi eskiye dönüş başladı tekrardan mankenleri oyuncu diye kakalıyorlar çağatay başrol özcan deniz geri döniyi bunların oyuncu olarak oynadığı dizilerin ab de alıp alabileceği en fazla 3 tür ama sistem sağolsun :)

beyler yalan dünyayı ben ilk sezonunda bıraktım çünkü bana avrupa yakasını ıstıp ıstıp sunuyordu çogu karakter ordan aparılmaydı bunu da forumda çok tartıştık.... sonra izlediğim ve kendimi kobay olarak kulandıgım denemelerde )))dizide bırakın güldürmeyi beni gülümsetecek bişey bulamadım beyaz ne zaman başlayacak diye iç çektim çok olacak. beyaz showda(skeçlerini saymıyorum) çok daha fazla espiri var. ganiye zaten güleni dövüyorlar)))). bu ikisinin reytinginin düşmesinden doğal ne olabilir ki. aslında yalan dünya geçen sene düşmüştü ama yükselten vasfiye teyze oldu. bu gerçekleri bilerek bu yazıyı nasıl onaylıyorsunuz bende onu anlamıyorum )))

vallahi etraf klişe doldu ne güzel düzelme şimdi eskiye dönüş başladı tekrardan mankenleri oyuncu diye kakalıyorlar çağatay başrol özcan deniz geri döniyi bunların oyuncu olarak oynadığı dizilerin ab de alıp alabileceği en fazla 3 tür ama sistem sağolsun :)
Gani'de dert yanmış panpa. :A :A

Özan bi kere AB'lik taaam mı :T: En azından sinema gişelerinden hesap et:)

o önce orjinal bir senaryo yazsın da :)

o zaman recep ivedik ab nin kralı diyosun :)
Öyle deme ama biraz geçmişe gittim panpa Deli Saraylı , Hayat Bilgisi gibi dizileri hep AB'de daha çok izlenmiş hatta ve hatta Pis Yedili AGB'de AB'de 5.5 , 6.5 arası alıyormuş.... :( :(

Son düzenleme:
Kültürel düzey /ekonomik gelir olarak söylemiştim. Yok kültürel düzey değil sadece para deseydim Kvp'yide sayardim:)
nesi kültürelmiş kore (b) filmlerinden arakla dur hem de parasını ödeme oh ne güzel hayat :) bir de filmlerinde hiç iyi değil oyunculuk :) bir çağan ıramk ın bir mahsun un filmlerine bak bir özcan deniz in ):

nesi kültürelmiş kore (b) filmlerinden arakla dur hem de parasını ödeme oh ne güzel hayat :) bir de filmlerinde hiç iyi değil oyunculuk :) bir çağan ıramk ın bir mahsun un filmlerine bak bir özcan deniz in ):
1) EE re-make'ler AB'lik iş değilse Kanal D boşuna cabalıyor bu sezon :)
2) Çağan Irmak dediğin adamla Özcan 2 sezon dizi çekip bir film yaptı:)
3) Mahsun, Özcan kadar AB'lik değil. Mahsun'un her projesi ağlaklık yapım:X

Evet yok:T: Eğer araştırma yapılsaydı kategori olarak o sınıflara girerdi. Sen hiç duydun mu "hayatında dişlerini firçalamamiş insanlar grubu" diye bişey?
nasıl yok edirek olarak tns deneklerin tümünü alt gurup olarak görüyor. kendini de tabi kaf dağında )))

reyting sistemi doğru ölçülse mal sattığımız kişilerin ne izlediğide ortaya çıkar mantığından hareketle, burda yanlış bir ölçüm var mal sattığımız kişilerin kim olduğunu nasıl çözüyoruz deneklerin tercihleriyle....ölçümde kullanılan denek seçimi yanlış olursa mal sattığımız kişilerin tercihleride ortaya çıkmamış olur..
bir trt çocuktaki köstebekgillerin ab grubunda fazla izleniyor olması mal satınalan ab grubu vatandaşların köstebek sevgisiyle dolu olduğunumu ortaya çıkarmaktadır? , bu teoriyle birlikte her reklam şirketi ürününe bonus olarak birde köstebek veriyoruz üste diye müthiş bir açılıma gidebilir:))
şikayet edecek varsa ve denekler dogru değilse reklamcıların önce ayaklanması lazım reklamanı yaptıgımız mallar satmıyor diye
Allah aşkına çogu anne çocuk sussun diye çocugu televizyon başına oturtturuyor bak köstebekgil ve arka sokaklar kaçta yayınlanıyor. anneler yemege başladıgı sırada çocugu ayagına dolanmasın diye yada çocuğa yemek yedirmek için televizyonu açıyor çocuk tv izlerken çocuga zorla yemek yediyor. hepimiz çocuk olduk gündüz çizgi film izlemek istediğimizde okula gitmezken kim elimizden kumandayı alabildi. trt çocuk az bile reyting alıyor