Jennifer Lawrence: Miley Cyrus İçin Seks Objesi Dedi.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
69776f7c04c1f550d2eb532a1d72619d.jpg

Genç ve başarılı oyuncu Jennifer Lawrence Mtv müzik ödüllerinde ilginç kıyafeti ve dans showuyla gündem olan Miley Cyrus ile ilgili sert konuştu.

Açlık Oyunları'nda ki rol arkadaşı Liam Hemsworth'ın eski sevgilisi olan ve Miley Cyrus tarafından terk edilince zor günler geçiren Liam'ın en büyük destekçisi Jannifer olmuştu.

Oscar ödüllü genç oyuncu Miley Cyrus'un seksi bir mayoyla sahneye çıkıp çılgınca dans etmesiyle ilgili ''Kadınları seks objesi olarak görülmesinden rahatsız oluyorum.Üstelik bunun kadınlar tarafından desteklenmesi de insanı kızdırıyor.''dedi.

Lawrence ''Ne yazık ki seks satıyor ve bu kültür benim midemi bulandırıyor'' dedi.

Söylediği bu sert sözleri bir çok kişi Miley Cyrus'un Liam'ı terk etmesinden dolayı olduğunu düşünüyor.​

Gayet doğru konuşmuş. :):)

Miley Cyrus sadece sanatıyla gündeme gelse daha fazla saygı görürdü. Müzik icrasında gerçekten başarılı ama yaptığı saçmalıklar gölge düşürüyor işine. :)

Bende katılıyorum Jennifer'a.
Miley acayip saçma hareketler yapıyor.Çok saçma hiç bir mantığa sığmayacak hareketler ve insanı soğutuyor.
Şarkılarıyla bende çok büyük yeri olduğu halde bu yıl en az bahsetmek istediğim isim oldu kendisi.