Murat Ünalmış'tan Eski Eşe Mesaj Var.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
74bae2c66886a94effc664ba120b044c.jpg

Yer Gök Aşk dizisiyle kariyerinde ve aşk hayatında doruk noktaya ulaşan Murat Ünalmış önceki günlerde verdiği röportajında eski eşinide konuştu.

Eski rol arkadaşı Birce Akalay ile kısa soluklu bir evlilik yaşayan Murat Ünalmış evlilik ile ilgili geçmiş evliliği ve gelecekteki evlilik ile ilgili düşüncelerini söyledi.

İşte röportajın o çok konuşulacak kısmı:

Birce Akalay’dan bir yıl önce boşandığınızı söylediniz. Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?
- Kısmet… Evlenirim ya da evlenmem diyemem.
* Pişmanlıklarınız var mı biten evliliğinize dair?
- Evlendiğim için de pişman değilim, boşandığım için de. İnsan her deneyiminden bir şey öğreniyor. Derler ki; “Acı çektirene, acı çektirdiğinden dolayı dua etmelisin.” Niye? Çünkü sana derin hissettirdiği için ona teşekkür etmelisin.
Benim hissiyatım da öyle. Bana acı bir şey yaşattığı için ona teşekkür ederim. Daha derin hissettirdiği için… Allah yolumuzu açık etsin.

Ben barıştılar diye biliyordum. 😱 Keşke dizi devam ederken boşansalardı Birce ayrılmazdı. :bağır:

Boşanma haberi çıkmıştı zaten ama sonra barışma haberi gelmişti uzun sürmemiş. :D Birce devam etse yine geçen sezon biterdi ama daha iyi reytinglerle biterdi. :T

Aynen zaten Yusuf'u sevmezdim Havva'm için izlerdim o diziyi bir de Sultan.Belki devam bile ederlerdi.:D

murat ünalmışın dizisi perşembe akşamı başlıyor,bu haberi bütün doğan yayın grubu organlarında görebiliyoruz.

unluler dunyasinda bunlar gibi boşanan gorulmedi, elalem birbiri hakinda ne salliyor, bu ikisi acilar için teşekkur ediyorlar, vallah helal olsun.