Justin Bieber Kayalıktan Atladı!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Genç şarkıcı Justin Bieber şu sıralar Hawaii'de tatili güzel bir şekilde yaşıyor. Tatili sırasında da hayranlarını korkutuyor.

Hawaii'de tatilini geçiren ünlü şarkıcı Justin Bieber, arkadaşlarıyla birlikte eğleniyor. En son arkadaşlarıyla birlikte bir kayalığa tırmanan on dokuz yaşındaki ünlü şarkıcı kendini metrelerce yüksekten suya bıraktı.

Yaptıklarıyla gündemden düşmeyen şarkıcının hayranları, şarkıcının bu hareketi karşısında büyük bir korku yaşadılar.

jzhUd45AJl2S3MEOHkjU9hU8.jpg

komşu kızı atladı fistanını topladı.. ölseydi bayağı üzülürdüm niye ölmemişki:)

:F:F:F Güzel

O göz "güya" annesinin gözüymüş:A Rihanna'yla dalga geçen bir videosu vardi. Rihanna illuminati diye. Şimdi kendisi illunun alası oldu:F @xBUGRAx

İzlemedim bilmiyorum. :D Rihanna'ya Instagram'dan yorum attı kıyafetin çok güzel gibi bir şey yazdı. Rihanna erkekler için diye cevap verdi. :F Erkek montuydu ama cevap imalı bence. :A

İllü dövmesi ap açık ortada bunuda aldılarmı ki illüye.😱:F

Bende böyle atlayışların meraklısıydım ama justin ile aynı şeyleri istediğim için şuan biraz utandım.:D

Şarkıları güzel ama yaptığı haraketler çok gıcık :T: ayrıca evet o göz annesinin gözüymüş öyle bir haber ben de okumuştum