Karadayı 46.Bölüm Yorumları

bu bölümde izleyemicem haftasonu kaçırdığım 2 bölümüde netten izlerim artık sınavlar bi bitsin de :D

işin sonunda mahirin babası ceza evinden çıkıp feridenin babası giriyormu!peki o zaman mahirle-hakime hanıma ne olucak
babası ceza evindeyken onun rızası olmadan mahirle nasıl birlikte olacak.

Geciken Adalet, Adalet Degildir!

Bu sözü hic bir zaman aklinizdan cikarmayin diziyi izlerken.

Gecen hafta ki bölümde Mahir büfe'deki adamlari dövmeden önce "hiyar oglu hiyarlar" demesi cok komikti ya simdi özette izledim yine koptum :kiki:

Son düzenleme:
muhteşem bir bölümdü süperdi diyebilirim baştan sona dizi çok sürükleyiciydi hiç sıkmadı, dizide emeği geçenleri kutluyorum.

Bu bölüm neydi arkadas böyle resmen hop oturup hop kalktim. Üzerimden kamyon gecti sanki gerilmekten, heyecandan yoruldum.
Tüm ekibe helal olsun. Aksiyonun dibine vurduk. Yarin hadi bir gelmesin 11 reyting.

Bu bölüm neydi arkadas böyle resmen hop oturup hop kalktim. Üzerimden kamyon gecti sanki gerilmekten, heyecandan yoruldum.
Tüm ekibe helal olsun. Aksiyonun dibine vurduk. Yarin hadi bir gelmesin 11 reyting.

bundan sonra nejdet yakın takibimde o da süper oynuyor kutlamak lazım:)

karadayı tt ilk sırada

Türkiye Gündemi

#Karadayı
#EğitimeSonDarbe
#MekanınCennetOlsunNejatUygur
#GeceDemek
#SemihVarolVeCankutYıldırımTakipçileriyleTakip
Aytunç Altındal
Büyük Usta
Rihanna
AKP
Aşk

karadayı tt ilk sırada

Türkiye Gündemi

#Karadayı
#EğitimeSonDarbe
#MekanınCennetOlsunNejatUygur
#GeceDemek
#SemihVarolVeCankutYıldırımTakipçileriyleTakip
Aytunç Altındal
Büyük Usta
Rihanna
AKP
Aşk

bugünkü bölümüyle fazlasıyla haketti birinciliği.

Son düzenleme:
Sezon başında ki pragmanı hatırlarsak , savcı Turgut'un ölmediğini anlarız. :)

http://www.atv.com.tr/webtv/karadayi/ozelvideo/37?id=7e47fa19-6d33-4e5b-804d-653e78cbd144
Geçen haftaki bölüm sonundan sonra tüm yorumlar bu fragmana kaymıştı. Bu hafta olmadı şimdi haftaya atılıyor. Ama o fragmanda Mahir'in gömleği mor Turgut'unki mavi renk ve Mahir'in kullandiği araba şuan kullandiği arabadan farklı. Haa belki o sahneyi bize göstermek amaçlı çektiler yeni sezonda kullanılmayıp yeniden çekiceklerdir orasını bilemem ama bu sefer, Karadayı düşmanları sayesinde "hata adı altında başlıklar" açılırsa hiç şaşmam:X Ayrıca bu fragmanın sahnesi bence Ocak ayı gibi gelir gibime geliyor.