Beren Saat'in Tırnak Krizi Bitti!

intikamı 31. yapar dedim bu gidişle obamaya mesaj yolla istersen @destere zaten Abdullah öcalan Tv yi görünce depresyona daha girecektir Rtürk buna izin vermiş euro D euro show EURO ATV Euro star kanal avrupa ulusal kanal Anadolu tv kapanıyor @destere @xemrexxx

intikamı 31. yapar dedim bu gidişle obamaya mesaj yolla istersen @destere zaten Abdullah öcalan Tv yi görünce depresyona daha girecektir Rtürk buna izin vermiş euro D euro show EURO ATV Euro star kanal avrupa ulusal kanal Anadolu tv kapanıyor @destere @xemrexxx

tamam şimdi anladım yani tns nin tüm derdi kanal D dizilerini düşürmek diyorsun :)
obama tns ye karışmaz sanmam onun beyaz sarayda işleri başından aşkın:)

cuma gününden öncede dizinin durumu parlak değildi,sen reyting listesine bakıyormusun
Her oyuncu dizileri düşüş yaşadığında tırnak yemeye başlıyosa , o zaman dizideki herkesin tırnak yeme sorunu başlasın. Senin dediğin 17. olduğu yani bu haftaki bölümüydü ondan bahsediyoruz . Ayrıca bildiğim kadarıyla bu sorunu Fatmagül sırasında ya da daha önce çıkmıştı.

Her oyuncu dizileri düşüş yaşadığında tırnak yemeye başlıyosa , o zaman dizideki herkesin tırnak yeme sorunu başlasın. Senin dediğin 17. olduğu yani bu haftaki bölümüydü ondan bahsediyoruz . Ayrıca bildiğim kadarıyla bu sorunu Fatmagül sırasında ya da daha önce çıkmıştı.

sıkıntısı olmayan bir insan tırnağını yemez,intikamın reyting karnesi bu sebeplerden birisi olabilir,kesin böyledir diye bir iddiam olmadı.olabilirmi acaba diye sordum!
bu kız bu hafta yemeye başlamadıya tırnağını intikamın durumu çoktan beri parlak değil
alahtan beterin beteri var yakında yüzleri sivilce falan dolup,cildi bozulmasın sonuçta yüzüyle para kazanıyor