'Fatih' Sakalını Kesti!

serenay figuran mıydı ben yardımcı başrol diye biliyordum :) ayrıca selin demiratar gidince düştü ve gün değişti 3.sezona serenay da gidince bitti :) selin demiratar a da figurandı dmeicen herhalde :)
zaten hep öyle olur dizi kötü gider suç onundur dizi iyi gider başkasınındır bırak bu işleri ya adanalıyı taşıyan maraz aliydi adanalıyla beraber izlemesek bizi kandıracan serenay kimdi o zaman adanalının kızı kim takar

zaten hep öyle olur dizi kötü gider suç onundur dizi iyi gider başkasınındır bırak bu işleri ya adanalıyı taşıyan maraz aliydi adanalıyla beraber izlemesek bizi kandıracan serenay kimdi o zaman adanalının kızı kim takar
tama sereany ı boşver diyorum selin demiratar gidince dizinin reytinginin düşüp cumadan cuamrtesiye alınmasına ne diyorsun :)

tama sereany ı boşver diyorum selin demiratar gidince dizinin reytinginin düşüp cumadan cuamrtesiye alınmasına ne diyorsun :)
Diziyi 2 sezon ben de izledim. Selin'den sonra düştüğü doğru ama 2 sezon boyunca çok iyi reytingler aldı dizi. Adanalı'nın yayından kaldırılmasının sebebi aç gözlülük yapıp 3.sezona girmeleri oldu. Hikaye değişti Cemal Hünal falan geldi. Reytingler düştü. 2.sezonun sonunda final yapsalar böyle durumlar olmayacaktı.

Adanalı dizisinin en önemli reyting kaynağı Maraz Ali karakteriydi.Kimse Serenay için yada Selin Demiratar için izlemiyordu diziyi.Adanalı'nın uzun sahnelerinden isyan edip Maraz Ali'nin sahnelerini arttırın yorumları bile görmüştüm.Dizi Fiko-Adanalı-Maraz Ali için izleniyordu.Selin Demiratar'ın çıkmasıyla reytingler düştü ama düşüşün onla bir ilgisi yok.Diziden çıkınca dizide büyük bir boşluk oluştu.Tayfun Güneyer'de o boşluğu dolduramadığı gibi iyicede saçmaladı.Selin'in yerine giren Eda Özerkan'ın vasat performansıylada dizi iyice düşüşe geçti.3.Sezonda hikaye değişip kadroda revizyona gidilsede dizi artık hasta adam konumundaydı ve son bir atak yeterli olmadı.Boşuna tartışmayın diye yazdım bu kadar.:D Diziyi 3 sezon boyunca izlemiş biri olarak yazıyorum.:D

Kılıç olayından sonra hangi yapımcı kendisiyle çalışmak isteyecek merak ediyorum. :):)

Sıla ve Adanalı iyi projelerdi bir şekilde şansı yaver gitti ama tekrar başarı sağlaması zor bence. :)
Medyapım çalışmaya devam eder. :F

O değil umarım artık figüran olarak bile dahi rol almaz dizilerde. Zaten oyunculuk yok, bir de bu tür şeyler yaparak daha da soğuttu kendisini herkesten...