'Fatih' Sakalını Kesti!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Kanal D ekranlarında büyük umutlarla başlayan ve kısa bir süre önce ekranlara veda eden 'Fatih' dizisinin 'Fatih Sultan Mehmet'i Mehmet Akif Alakurt önceki gün bir bayan arkadaşıyla birlikte Rumeli Hisarı'nda gezerken kameralara yakalandı.

'Fatih' dizisinin bitmesinin hemen ardından sakalını kestirdiği gözlerden kaçmadı. Ayrıca Mehmet Akif Alakurt, Halit Ergenç'in sözüne de karşılık verdi.

Halit Ergenç'in 'Fatih'in kaldırılmasının ardından üzüldüğünü belirttiği sözlerine karşılık ise 'Sağolsun' diyerek yanıt verdi.
Ardından da aracıyla birlikte uzaklaştı.

gM6K9J92y8zrv4k909zuVNIz.jpg

mankenliğe geri dönebilme ihtimali varsa dönsün yoksa bir yerlerden oyunculuk eğitimi alsın vahide gördüm, çağatay a ders veriyormuş bu da gitsin yanına :)

En iyi hali SIla'daykenki haliydi. Şimdi. vucut yapıp(adanalı) bırakmiş(Karadeniz dizisi adını unuttum) sonra tekrar yapmiş(Fatih) Fatih'teki vucudu bile deforme olmuş gibiydi. Şimdi gene bırakır hepten kötü olur, manken filan olmaz yüzü de iyice yaşlanmiş :T:

mankenliğe geri dönebilme ihtimali varsa dönsün yoksa bir yerlerden oyunculuk eğitimi alsın vahide gördüm, çağatay a ders veriyormuş bu da gitsin yanına :)
komikmiş kardeş :( adam başrol sıla ve adanlı dizileriyle reyting rekorları kırdı dalga mı geçiyon müthiş bir oyuncu

komikmiş kardeş :( adam başrol sıla ve adanlı dizileriyle reyting rekorları kırdı dalga mı geçiyon müthiş bir oyuncu
iki dizi de reytingsizlikten kaldırıldı diye biliyorum ben birinde cansu dere gidince diğerinde selin demiratar ve sereany gidince :)

En iyi oyuncular gelse bu adam eğitilemez bence hiç yetenek yok adamda. :F :F
bence de yok :( fatih ten soğuttu insanı

iki dizi de reytingsizlikten kaldırıldı diye biliyorum ben birinde cansu dere gidince diğerinde selin demiratar ve sereany gidince :)

bence de yok :( fatih ten soğuttu insanı
evet hep öyle olur zaten reytigni ana başrol değil figuran rolünde ki serenay getirdi doğru objektilik müthiş

evet hep öyle olur zaten reytigni ana başrol değil figuran rolünde ki serenay getirdi doğru objektilik müthiş
serenay figuran mıydı ben yardımcı başrol diye biliyordum :) ayrıca selin demiratar gidince düştü ve gün değişti 3.sezona serenay da gidince bitti :) selin demiratar a da figurandı dmeicen herhalde :)

Maraz Ali efsanesi unutulmaz. Fatih talihsizlikti. Bir an önce aksiyonlu projelerde görürüz umarım kendisini. :) Sakallarını kesmiş karizma olmuş yine. :D

Acaba bundan sonra ne tür bir diziyle karşımızda olacak :)

Kılıç olayından sonra hangi yapımcı kendisiyle çalışmak isteyecek merak ediyorum. :):)

Sıla ve Adanalı iyi projelerdi bir şekilde şansı yaver gitti ama tekrar başarı sağlaması zor bence. :)