O benim yazım yanlışımı bulup mutlu oluyor.Hic bir begeniyi kacirmaz Atacan![]()
O benim yazım yanlışımı bulup mutlu oluyor.Hic bir begeniyi kacirmaz Atacan![]()
Aleyhinde olan bir yorumu beğenirsem hep görüyo bu Atacan. Her mesajı tekrar tekrar okuyor demekkiHic bir begeniyi kacirmaz Atacan![]()
Orası ayrı ama gereksiz yere kimseyle tartışmam. Kışkırtanlar utansın.Kanal D hayranlığı konusunda dedim.![]()
Klavyesi Türkçe bizi kekliyor bence.O, Türkçe olmayan klavyesiyle senden daha iyi deyip terk ediyorum.![]()
Bende üstüme alınmadım.Orası ayrı ama gereksiz yere kimseyle tartışmam. Kışkırtanlar utansın.@mrt-06 üzerine alınma sakin. Sana değildi göndermem.
![]()
Gelişme var güzel.Klavyesi Türkçe bizi kekliyor bence.@Yakamoz-Asi
Benim Türkçe'm ilk okulda hep 5'di lisede Dil'im çok iyidir ben biraaz hızlı yazınca o sebeplen oluyor hatalar.
Bende üstüme alınmadım.![]()
Anladım Kağan.Orası ayrı ama gereksiz yere kimseyle tartışmam. Kışkırtanlar utansın.@mrt-06 üzerine alınma sakin. Sana değildi göndermem.
![]()
O, Türkçe olmayan klavyesiyle senden daha iyi deyip terk ediyorum.![]()
Klavyesi Türkçe bizi kekliyor bence.@Yakamoz-Asi
Benim Türkçe'm ilk okulda hep 5'di lisede Dil'im çok iyidir ben biraaz hızlı yazınca o sebeplen oluyor hatalar.
Bende üstüme alınmadım.![]()
Ben ne zaman üstüme alınıp olay çıkarmışım böyle mesajlara sende bir alemsin Kaan.Gelişme var güzel.![]()
Hepimizin alınganlık yaptığı zamanlar illa ki olmuştur Atacan.Ben ne zaman üstüme alınıp olay çıkarmışım böyle mesajlara sende bir alemsin Kaan.![]()
![]()
Aynen. 😉Hepimizin alınganlık yaptığı zamanlar illa ki olmuştur Atacan.Ama aştık artık biz onları zaten.
![]()
Hayrola geçen sene Show'a demediğin kalmamıştı?![]()
tv8acun gittikten sonra, star fanları hangi kanala tutunacaklar acaba)))
tv8 birinci olmayacağına göre