- Reaksiyon puanı
- 41,463
- Puanı
- 1,060
yok abi ilk sezon çarşamba olarak başladı sonra 2.sezonla beraber yani 2003 eylülden itibaren kendi gününde kendi saatindeemin misiniz çarşamba yayınlandığına ilk başlaması pazartesiydi sonra perşembeye geçti diye hatırlıyorum ama araştırmakta fayda var
aga çok güzel oldu bence yeni bölümden hiçbişey bilmiyoruz acayip heycanlı olacak herşey süprizIkinci fragman yok gibi![]()
yok abi ilk sezon çarşamba olarak başladı sonra 2.sezonla beraber yani 2003 eylülden itibaren kendi gününde kendi saatinde
aga çok güzel oldu bence yeni bölümden hiçbişey bilmiyoruz acayip heycanlı olacak herşey süprizkeşke tüm fragmanlar böyle olsa daha iyi olur
![]()
hafiften gösterselerdi en azından ucundan falanAga ama en azindan bir sahne görseydik ya![]()
yarın olsa da havaya girsekhafiften gösterselerdi en azından ucundan falan![]()
abi ben 2 hafta pek havaya giremicem malesef sınavlar dersler acayip bastırıyo adam gibi çalışmazsan sınıfta kalıcam dersler zoryarın olsa da havaya girsek
allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin dersler herşeyden önemli 2 hafta dişini sık sonra bol bol muhabbet ederizabi ben 2 hafta pek havaya giremicem malesef sınavlar dersler acayip bastırıyo adam gibi çalışmazsan sınıfta kalıcam dersler zoryarında akşama kadar ders çalışıp sonra vadi keyfi
bu hafta hiçbi diziyi izlemedim bi vadiyi izlicem
abi vadiyi tabi ki izlicem de foruma girip fazla yorum yapamam yoksa vadi kaçar mı yaallah yardımcın olsun zihin açıklığı versin dersler herşeyden önemli 2 hafta dişini sık sonra bol bol muhabbet ederiz
tabi @Yakamoz-Asi arkadaşımızın bol bol gazını bekliyoruz yorumlarınızı 204. bölüm yorumlarına yapın diye
vadide problem olmadığını biliyorum da muhabbet açısından demiştimabi vadiyi tabi ki izlicem de foruma girip fazla yorum yapamam yoksa vadi kaçar mı ya![]()