Nerden biliyosunkaçamaklar olmuştur
![]()
olmaz olmaz beren gibi bir dünya harikası misket gibi adamamı aşık olacak onların ki sanatçı dayanışması falandır
Nerden biliyosunkaçamaklar olmuştur
![]()
kenan dan ayyrılmasını dört gözle bekliyordur başka ne diyecekAyni evde mi yasiyorlar? Birde evlenmeyecekler? Oha.. Basbakan ne diyor bu duruma![]()
Bence dizinin reytingleri bu yüzden düşüyordur.Ayni evde mi yasiyorlar? Birde evlenmeyecekler? Oha.. Basbakan ne diyor bu duruma![]()
Sen kabullenmek istemiyosun gözün berenden başkasını görmüyoolmaz olmaz beren gibi bir dünya harikası misket gibi adamamı aşık olacak onların ki sanatçı dayanışması falandır![]()
Ayni evde mi yasiyorlar? Birde evlenmeyecekler? Oha.. Basbakan ne diyor bu duruma![]()
eve her gün 3 paket koli bandı alınıyormuşarada yastık kullanıyorlar dizilerin provası için, başbakan karışamaz bu duruma![]()
Sen kabullenmek istemiyosun gözün berenden başkasını görmüyo![]()
arada yastık kullanıyorlar dizilerin provası için, başbakan karışamaz bu duruma![]()
Valla ilişkileride baya uzun sürdü demekki ciddiler yakında evlenirlergörüyor görüyorda gözlerim yapacak bişey yok![]()
eve her gün 3 paket koli bandı alınıyormuş![]()
sanki senden zarar gelir beren ekenanı kıvançla karıştırdın sanırımkenana koli bandı gerekmiyordur kuşum aydından kimseye zarar geleceğini sanmıyorum
![]()
sanki senden zarar gelir beren e![]()
zaten beren i görse tansiyonun düşer bayılırsın senistesede ben zarar veremem onu alıp bir saksıya koyup tv sehpasına yerleştireceksin gece gündüz gidip seyredeceksin![]()
zaten beren i görse tansiyonun düşer bayılırsın sen![]()
Basbakana yastik yetmez ayni hava bile yasak![]()
Casus mu? 😱 Bence Beren'le Kenan evlensin. Belki reytingler artar o zaman.Başbakan berenin evine casusmu koymuş olabilir bu yüzden düşüyorsa artık ben derim islam deveti Recep tayip erdoğan devletine hoş geldiniz derim @Bully
Kıvanç ve Necati Şaşmaş yaptı hiç yadırganmadı şimdi Beren evlenmedi hop dünya'da kıyamet kopuyor sanki.Ne bu abartı.Evlenirlerse evlenirler.![]()