Ahaha.bir sonraki sahnede zenciyi saldırtmışlar düzyatana, koli bandı kendiliğinden düşmüştür![]()
Ahaha.bir sonraki sahnede zenciyi saldırtmışlar düzyatana, koli bandı kendiliğinden düşmüştür![]()
Belki çelimli olan yerlerim de vardır.olsun zaten zayıf,çelimsiz birisi kendileri![]()
zenci etkisini nereden biliyorsun ki bu konudabir sonraki sahnede zenciyi saldırtmışlar düzyatana, koli bandı kendiliğinden düşmüştür![]()
kafan çok ab ye çalışıyorBelki çelimli olan yerlerim de vardır.Not : Yanlış anlamayınız.
zencide olmazsa pitbulları salmışlardır üstüne...nokta ısırışı yaparlar ora anında düşer bant...Ahaha.![]()
Her türlü zararda.zencide olmazsa pitbulları salmışlardır üstüne...nokta ısırışı yaparlar ora anında düşer bant...![]()
zenci etkisini nereden biliyorsun ki bu konudakendin mi yaşadın yoksa videolarını falan mı izledin dicem de bu konudaki videolar çok şey kaçıyı
kafan çok ab ye çalışıyorbu ab seni çok bozdu
bnmki ali larter di ali lukunkuyu seçen sendinali lukunkuyla yaşadığın maceraları anlatmıştın ya geçen bıldır, ordan aklımda kalmış![]()
bnmki ali larter di ali lukunkuyu seçen sendin![]()
o benim bir kere sen videosu ile idare etlartes bendeydide
ben şimdi kafayı santanaya taktım o ne güzel bişeydirmiş o)
o benim bir kere sen videosu ile idare et35.saniyeye atla
bu oğlan rachel ın peşinde boş zamanlarda jigololuk yapıyor olgun bayanlarla birliktevideonun 35. saniyesinden sonra dizideki konu ilgimi çekti hemde santana sadece değil eşlik edenlerin hepside çok yetenekli sanatçılar hemen farkettim şıppadanak)
oğlanda mal mal bakıyor son sahnede, kiminin şansı var kafa çalışmaz, kiminde kafa var şansı açılmaz![]()
bu oğlan rachel ın peşinde boş zamanlarda jigololuk yapıyor olgun bayanlarla birlikte
şimdi konuyu görünce aklıma geldi acaba kıvanç-berenle olan sahnelerinde ne yapmıştıryastık var diyorlardı ama bu konudan sonra o yastığın yeterli olmayacağına karar verdim
![]()
bir kere berene kavuşmak varsa işin ucunda sen bile ednana razı olursunkıvanca- yaramazlık yapma adnan amcanın kucağına veririz seni demişlerdir kıvançta uzuvlar içe kaçmıştır korkudan![]()
Sanat yapıyor, başka bir şey değil. Kendisine nasıl hakim olamıyor anlamadım.
Reklam için yapılmış bir haber bence. Gündem de kalma çabaları...
bir kere berene kavuşmak varsa işin ucunda sen bile ednana razı olursun))))) santanadan devam
böyle bir haber engin altana yarardan çok zarar getirir benceSanat yapıyor, başka bir şey değil. Kendisine nasıl hakim olamıyor anlamadım.
Reklam için yapılmış bir haber bence. Gündem de kalma çabaları...
Neyse, bunun önlemini de alması iyi bir şey en azından. İnsanın kendisini bilmesi gerekir tabii bir yerde.içgüdüsel bir durumdurrefleks gibi bişey
kabahati yok çocuğun
![]()