Koli Bandı Kullanarak Sevişmiş

bu konuyu okuyunca benim aklıma neden damacanaya tecavüz eden adam geldi ...bilen varmıki looooooooo...(b)(b)(b):bilmem::bilmem::bilmem:

bir sonraki sahnede zenciyi saldırtmışlar düzyatana, koli bandı kendiliğinden düşmüştür:)
zenci etkisini nereden biliyorsun ki bu konuda (b) kendin mi yaşadın yoksa videolarını falan mı izledin dicem de bu konudaki videolar çok şey kaçıyı :F

Belki çelimli olan yerlerim de vardır. :D Not : Yanlış anlamayınız.
kafan çok ab ye çalışıyor :T: bu ab seni çok bozdu

zenci etkisini nereden biliyorsun ki bu konuda (b) kendin mi yaşadın yoksa videolarını falan mı izledin dicem de bu konudaki videolar çok şey kaçıyı :F

kafan çok ab ye çalışıyor :T: bu ab seni çok bozdu

ali lukunkuyla yaşadığın maceraları anlatmıştın ya geçen bıldır, ordan aklımda kalmış:)

o benim bir kere sen videosu ile idare et :A 35.saniyeye atla

videonun 35. saniyesinden sonra dizideki konu ilgimi çekti hemde santana sadece değil eşlik edenlerin hepside çok yetenekli sanatçılar hemen farkettim şıppadanak :))

oğlanda mal mal bakıyor son sahnede, kiminin şansı var kafa çalışmaz, kiminde kafa var şansı açılmaz:)

videonun 35. saniyesinden sonra dizideki konu ilgimi çekti hemde santana sadece değil eşlik edenlerin hepside çok yetenekli sanatçılar hemen farkettim şıppadanak :))

oğlanda mal mal bakıyor son sahnede, kiminin şansı var kafa çalışmaz, kiminde kafa var şansı açılmaz:)
bu oğlan rachel ın peşinde boş zamanlarda jigololuk yapıyor olgun bayanlarla birlikte :)

şimdi konuyu görünce aklıma geldi acaba kıvanç-berenle olan sahnelerinde ne yapmıştır (b) yastık var diyorlardı ama bu konudan sonra o yastığın yeterli olmayacağına karar verdim :X

bu oğlan rachel ın peşinde boş zamanlarda jigololuk yapıyor olgun bayanlarla birlikte :)

şimdi konuyu görünce aklıma geldi acaba kıvanç-berenle olan sahnelerinde ne yapmıştır (b) yastık var diyorlardı ama bu konudan sonra o yastığın yeterli olmayacağına karar verdim :X

kıvanca- yaramazlık yapma adnan amcanın kucağına veririz seni demişlerdir kıvançta uzuvlar içe kaçmıştır korkudan :)

Sanat yapıyor, başka bir şey değil. Kendisine nasıl hakim olamıyor anlamadım. (b)

Reklam için yapılmış bir haber bence. Gündem de kalma çabaları...

Sanat yapıyor, başka bir şey değil. Kendisine nasıl hakim olamıyor anlamadım. (b)

Reklam için yapılmış bir haber bence. Gündem de kalma çabaları...

içgüdüsel bir durumdur:) refleks gibi bişey:) kabahati yok çocuğun:)

bir kere berene kavuşmak varsa işin ucunda sen bile ednana razı olursun :)))))) santanadan devam :X

öff beee:)

değirmen taşı gibi dizi:))

aklıma takıldı dizi müzikal mi? dansikalmi?:) dizide konuşma yokmu :))