5 Kasım 2013 Salı Reyting Sonuçları

İDA süper :)
Kaçak düşük malesef
Seksenler süper bölüm ev telefonu bağlattılar diye havalara uçuyolar :A Reytingler düşük

kaçakta mantık hatları devam ediyor ertan maskelinin serhat oldugunu düşünüyorsa ilk yapması gereken yada yaptırması gereken serhatı gömdüğü yere bakması lazım ama şüphelenmekten başka bişey yapmıyor

Çalıkuşu'nun bu durumu ne olacak sence? Kanal D'den ayrılır mı dizi sence? Biter mi yoksa? Yoksa devam mı eder? (b)
Kötü reytinglerini sürdürürse yakında yayından kaldırılır. Bir sürü yeni dizi geliyor zaten.. Kanal değiştireceğini de sanmıyorum. :)

Kötü reytinglerini sürdürürse yakında yayından kaldırılır. Bir sürü yeni dizi geliyor zaten.. Kanal değiştireceğini de sanmıyorum. :)

Belki FOX alabilir diye düşünüyorum ben. Göreceğiz bakalım. Hem uzun zamandır TİMS, FOX'a dizi yapmıyordu. :)

"Rukiye hazır telefon açılmışken şu abini bir arasana bu lazım mı değil mi diye bir sor, lazım değilse bunu telef...

"Rukiye hazır telefon açılmışken şu abini bir arasana bu lazım mı değil mi diye bir sor, lazım değilse bunu telef...#Seksenler

Çalıkuşu başlamadan önce tutmaz diyenler oldu ama ben Yaprak dökümü gibi olur efsane olur diye düşünüyodum 🙄 tutmaz diyenler haklıymış malesef :( diziyi izlemiyorum ama reytingleri biraz daha düşse ne olur bilemem :bilmem:

kaçakta mantık hatları devam ediyor ertan maskelinin serhat oldugunu düşünüyorsa ilk yapması gereken yada yaptırması gereken serhatı gömdüğü yere bakması lazım ama şüphelenmekten başka bişey yapmıyor

benim için üzülmeyi izliyorum

tren gelir hoşgelir.... nerden bıraktıysam ordan otlanmaya devam ediyorlar..

Çalıkuşu 4 almış. Çok şaşırtıcı ama düşüş yaşar gibi.

acunun yoklugunda tüm yapımlar uçuşa geçmiş yarım 25 dakikanız daha var ne kadar izletiniz kardasınız ona göre )))

çalukuşu düşeen reytinglerden sonra diziyi hızlanırdırmış kamran iel çalıkuşu aşka yelken aşmışlar.. bakalım dizi toparlanacak mı))))