İkisininde tek olumlu yorumunu okumadım.medyaradarda keskin kalem starda da asabi adamı tek merak eden benmiyim?
Yok yahu 1 Milyon değil.Show TV Muhteşem Yüzyıl'a bölüm başı 1 Milyon TL ödüyordu Mert. @mrt-06
Star'da transfer ücreti verildi ayrıyetten. (Yanılmıyorsam 30 Milyon TL olması lazım.) Bölüm başı da 1.2 Milyon TL kazanıyor olması lazım.![]()
1 Milyon TL idi. İlk sezon 800.000 TL idi, 2. sezon 1 Milyon TL'ye yükseltildi.Yok yahu 1 Milyon değil.![]()
Üç kuruş paraya satmışlar kanalı..1 Milyon TL idi. İlk sezon 800.000 TL idi, 2. sezon 1 Milyon TL'ye yükseltildi.
Acun'da öyle. Show TV'den 500.000 alıyordu (Daha doğrusu borçlanıyordu.) bir gün yayınladığı her program için. Star'da 600.000 alıyor. Transfer ücreti almadım dese de tüm köşe yazarları yazmıştı 80 Milyon TL diye.![]()
dedim dimi @mrt-06 bir de şovcu olacak1 Milyon TL idi. İlk sezon 800.000 TL idi, 2. sezon 1 Milyon TL'ye yükseltildi.
Acun'da öyle. Show TV'den 500.000 alıyordu (Daha doğrusu borçlanıyordu.) bir gün yayınladığı her program için. Star'da 600.000 alıyor. Transfer ücreti almadım dese de tüm köşe yazarları yazmıştı 80 Milyon TL diye.![]()
Show TV o dönem tek yayınlanan dizilerinin parasını veriyordu. Özellikle transfer haberleri çıkınca Muhteşem Yüzyıl'ın kanalda kalması için 1. Milyon TL'ye çıkarmıştı ama transfer ücreti çok fazlaydı. O fiyatı duyan her yapımcı uçarak giderdi zaten.Üç kuruş paraya satmışlar kanalı..Zaten hep MY'den sonra düşüş başladı..
Sonradan Show'cu oldu o. Ben ilk başlarda Show'cu olduğunu sanmıyorum.dedim dimi @mrt-06 bir de şovcu olacak![]()
Show TV o dönem tek yayınlanan dizilerinin parasını veriyordu. Özellikle transfer haberleri çıkınca Muhteşem Yüzyıl'ın kanalda kalması için 1. Milyon TL'ye çıkarmıştı ama transfer ücreti çok fazlaydı. O fiyatı duyan her yapımcı uçarak giderdi zaten.
Muhteşem Yüzyıl'dan sonra pek fazla bir düşüş olmadı aslında. Show TV eminim o dönem zirvededir reytingler hesaplanmadığı için bilemeyiz ama Acun, Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili. Kanal 4 gün zirvedeydi zaten, gündüz kuşağı da çok başarılıydı. Pis Yedili'nin oranları her iki grupta da iyiydi. Muhteşem Yüzyıl gittikten sonra çarşamba günü Yetenek Sizsiniz geldi. O da idare etmişti o günü. Yani Show TV Acun'un olduğu son 2 sezon bence zirvedeydi.
Sonradan Show'cu oldu o. Ben ilk başlarda Show'cu olduğunu sanmıyorum.![]()
Acun'a da ödeme yapïyordur cünkü o abartığı borç 6 senelik borçmuş.dedim dimi @mrt-06 bir de şovcu olacak![]()
2005'te şu anki Kanal D'den pek farkı yoktu denebilir. Çok fazla dizisi vardı kanalın. Yarışma ve programları vardı pt1 ve pt2 için ama dizi yoğunluğu vardı o dönem çok fazla. Ama o dönem en çok dizi yayınlayan kazanıyordu.Acun'a da ödeme yapïyordur cünkü o abartığı borç 6 senelik borçmuş.Zaten zirvedeydi keşke 2005'e geri dönsek..
Benim en sevdiğim dönemiydi Show'un 2005 yılı..2005'te şu anki Kanal D'den pek farkı yoktu denebilir. Çok fazla dizisi vardı kanalın. Yarışma ve programları vardı pt1 ve pt2 için ama dizi yoğunluğu vardı o dönem çok fazla. Ama o dönem en çok dizi yayınlayan kazanıyordu.![]()
Ciner kanalı zaten hala o dönemdeki gibi hatırlıyor sanırım dizilere bu kadar yüklendiğine göre.Benim en sevdiğim dönemiydi Show'un 2005 yılı..
Ciner'e güveniyorum ama onlarda çabuk pes ediyorlar bkz : Kanal 1 korkuyorum hemen pes edecekler diye..
![]()
O kadar diziden 2'si tutsa bari yeter o kadar.Ciner kanalı zaten hala o dönemdeki gibi hatırlıyor sanırım dizilere bu kadar yüklendiğine göre.![]()
Show'a ortak olursa dizilerin hepsini PT2'ye atar, Okan'ı kaldırır, çoğu programda gece 1'den sonra yayınlanır. Pt1'de kendi programlarını yayınlatır. Bence geliyorsa gelsin ama ortak olmasın.Ne tv8'i ya saçmalamasın Acun. Show'a ortak olmak varken Tv8 nedir?! Tv8 kaç numarada onu bile bilmiyorum.
Show'a ortak olmalı!!
Ciner eski show yönetimi gibi cimri çıkmadı baya para döküyor bu işe. Hem kanal yeni yapılanma içinde. Ortak olursa Acun rahat rahat düzenlemeler yapabilir. Show daha iyi olur sakın Tv8 olmasın Acun beni dinle bak.Ayrıca ciner de acun da başbakancı iyi anlaşırlar.
Acun nereye biz oraya!Tv8 olsa da izleriz ama olmasın be Acun.
![]()