Kadir Doğulu - Neslihan Atagül El Ele!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Akşam Gazetisi'nin haberine göre;
Fox TV'de ekranlara gelen ve Peyami Sefa'nın aynı adlı romanından uyarlama 'Fatih Harbiye' dizisinin başrolleri 'Kadir Doğulu' ve 'Neslihan Atagül' hakkında çıkan aşk dedikoduları doğrulandı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, Asmalımescit'te bulunan bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte eğlendiler. Gecenin ilerleyen zamanlarında mekandan ayrılan çift ardından başka bir mekanda çorba içtiler.

Mekandan ayrılan çift el ele yürürken aynı zaman da şarkı söylediler. Ardından kameraları fark eden çift, kameralardan saklanmaya çalıştı.

Basın mensupları tekrar görüntü almak isteyince araya ikilinin arkadaşları girerek kameralara saldırdı. Bunun üzerine çevredekiler ortalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Bu arada Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül bir taksiye binip gözden kayboldular.

HP0Cm7vsgt4IAjC9jDgoCCrG.jpg

dizinin reytingi mi düştü acep))) yada avşar filime mi geçti dizi )))

Neslihan Atagül'ü Hayat Devam Ediyor döneminde dizide abisi rolündeki çocukla şişlide elele görmüştüm feci havalı bir tipti kıpkırmızı ruju vardı hiç unutmam :D
Kadir Doğulu ile yakışıyorlar bence

Yakıştırıyorum. :D instagram'da bir video vardı oradaki bakışlarından ve Neslihan'ın utanmasından anlamıştım sevgili olduklarını. :D Şimdi fotoğraf gelince emin oldum. :D

Çok havalı bir insan bence Neslihan Atagül.. Sürekli bu ödülü aldım, şu ödülü aldım vs. vs. Nerede Yaprak Dökümü'ndeki Neslihan nerede şimdiki..

Çok havalı bir insan bence Neslihan Atagül.. Sürekli bu ödülü aldım, şu ödülü aldım vs. vs. Nerede Yaprak Dökümü'ndeki Neslihan nerede şimdiki..

Ne zaman dedi öyle bir şey ? :) Ayrıca yurt dışında ödül alıyor ben olsam ben de bahsederim ne var bunda. :)

Son düzenleme:
Ne zaman dedi öyle bir şey ? :) Ayrıca yurt dışında ödül alıyor ben olsam ben de bahsederim ne var bunda. :)

Yok desin tabii, ödül almak çok güzel bir şey. Ama geçtiğimiz sene Cengiz Semercioğlu'nun programına katılmıştı.. Ve sürekli en iyi ödülü ben aldım vs. :) Neyse yolu açık olsun tabii ama ben Yaprak Dökümü'ndeki Neslihan'ı daha beğeniyordum.

Yok desin tabii, ödül almak çok güzel bir şey. Ama geçtiğimiz sene Cengiz Semercioğlu'nun programına katılmıştı.. Ve sürekli en iyi ödülü ben aldım vs. :) Neyse yolu açık olsun tabii ama ben Yaprak Dökümü'ndeki Neslihan'ı daha beğeniyordum.

Katıldığı programlardaki açıklamalarını bilmiyorum ama şöyle birşey var Yaprak Dökümü'nde daha küçüktü,aradan uzun bir zaman geçti. :D