Galip İntikam'dan sonra yayınlanırsa İntikam'dan daha yüksek alır. Saat 20:00'da başlaması hep kendine hem İntikam'a yaramıyor ama Kanal D nedense görmüyor bunu..
İntikam 20:00'da başlayıp 23:00'da bitmeli
Galip İntikam'dan sonra yayınlanırsa İntikam'dan daha yüksek alır. Saat 20:00'da başlaması hep kendine hem İntikam'a yaramıyor ama Kanal D nedense görmüyor bunu..
O Deniz Yıldızı'nın anlığı.Çocuklar Duymasın dün 3.94 almıştı bu anlıkta, bugün ise 4.46'yı kapmış!
O Deniz Yıldızı'nın anlığı.
Benim birşey dememe gerek yok, reytingleri ortada. Dün mesela A/B'de 3 aldı çok şaşırdım.
Pardon heyecandan, ne yapacağımı şaşırdım. Deniz Yıldızı müthiş gidiyor valla, sence.
Benim birşey dememe gerek yok, reytingleri ortada. Dün mesela A/B'de 3 aldı çok şaşırdım.
Vadi 15 dk reklam
bir de kanal d şu tattiklere girseVadi reklama bile girmiyor keza aramızda kalsında öyle
Malesef yaramayacak çünkü reklama bile girmedi 20-21 arası reklamaız gitti atv belliki özet seyircisini dağıtmadan y bölüme taşımak istiyorÇocuklar Duymasın'a yarayacaktır bu reklam bence.
Olur mu o çok iyi durumda ya, istediği tavrı yapabilirbir de kanal d şu tattiklere girse