Hande Doğandemir:Aşığım ve ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
soyMpVd2mudoUphpe8cCLfjS.jpg

Güneşi Beklerken dizisinde canlandırığı Zeynep karakteri ile gençlerin yeni gözde isimlerinden biri haline gelen Hande Doğandemir ELELE dergisine konuştu.Bir süredir Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık ile birlikte olan güzel oyuncu ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.Hande Doğandemir 'Aşığım ve hiç olmadığım kadar huzurluyum.Her şeyi yaşamak istiyorum hiç bir anı kaçırmadan.Onunla daha çok şey paylaşmak daha çok zaman geçirmek insanın tüm algısı açılıyor bence aşkla' diyerek Okan Yalabık'a olan aşkını ilk kez dile getirdi.
@EveN @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @çocuklarduymasın @Bully @Almila

Bu ne ya adamda tip yok hiç yakışmıyorlar İnşallah daha iyilerini bulur ben bile daha iyiyim ya

Yalnız bu işte tipe bakmıyorlar. Bu işte kafa dengi olmaya bakıyorlar. Sempatiklik bile pozitiflik katar işin içine. Hem bu şimdiki halleri Muhteşem Yüzyıl gereği. Sakallar uzun, saçlar kısa. Serseri dizisinde mesela çok iyiydi. Her neyse öyle işte. "Tip yok" gibi şeyler yazarsan ben gülerim, başkası güler, herkes güler. :)

Okan Yalabık yakışıklı ve karizmatik birisi bence asıl Hande Doğandemir çok güzel bir kadın değil :)

Yalnız bu işte tipe bakmıyorlar. Bu işte kafa dengi olmaya bakıyorlar. Sempatiklik bile pozitiflik katar işin içine. Hem bu şimdiki halleri Muhteşem Yüzyıl gereği. Sakallar uzun, saçlar kısa. Serseri dizisinde mesela çok iyiydi. Her neyse öyle işte. "Tip yok" gibi şeyler yazarsan ben gülerim, başkası güler, herkes güler. :)
Biliyorum aga bu işleri ama tip de önemli bence :) Ben bu işlerin kitabını yazdım :) Serseri dizisini bende izlemiştim güzel diziydi.

Çok yakışmışlar, çok iyi bir çift olacaklar bence. Allah mutluluklarını daim etsin. :)