Beren Saat Tek Kusurunu da Düzeltti.!

o da ölçülebilir :) alırsın dizilerinin tüm ülkelerdeki reytingini,çıkan haberlerini,hayranları neler yapmış neler etmiş kısımlarını falan filan topla hepsini türkiyede berenin yanına yaklaşan olmaz :)

:ok:

hadi diyelim yurt disinda Beren'in reytingi yüksek (elimde sayilar yok ama öyle diyelim), cikan haber, neler yapmis neler etmis bunlarda beren'in yanina kat kat artiran oyuncular muhakkak vardir 😉

hadi diyelim yurt disinda Beren'in reytingi yüksek (elimde sayilar yok ama öyle diyelim), cikan haber, neler yapmis neler etmis bunlarda beren'in yanina kat kat artiran oyuncular muhakkak vardir 😉
bnm iddiam bu isteye n belli başlı isimler için araştırsın tüm dediklerimi beren in yurtdışında aşkımemnu-fgsn gibi çok iyi oranlar alan 2 dizisi var intikam dizisinin reytinglerini araştırmadım ama 230 bin doalrla en pahalıya satılma rekoru elinde demek ki izleniyor bizde en çok para vadi-my gibi dizilere verildiğine göre kanallarca :)haberler konusunu bulabilmek çok kolay onları arşivleyenler var :) ama gerçek haberleri kastediyorum fanları hazalla seçkin özdemiri yakıştırmış tarzı olanları değil :F

Neyse konudan sapmaya gerek yok. Berencilere göre en ünlü en yetenekli Beren'dir, baskasina göre degildir. Konumuz Beren'in kusuru, ki bu kusur sayiliyorsa. Türkiye'de bilmem kac milyon kisinin disleri bozuk.

Eskidendi o @sokak sanati 😉 Tuba'nin habere ihtiyaci yok :D ama bir haftada forumda Beren icin acilan konunun hakki hesabi yok 😉

Neyse konudan sapmaya gerek yok. Berencilere göre en ünlü en yetenekli Beren'dir, baskasina göre degildir. Konumuz Beren'in kusuru, ki bu kusur sayiliyorsa. Türkiye'de bilmem kac milyon kisinin disleri bozuk.

Eskidendi o @sokak sanati 😉 Tuba'nin habere ihtiyaci yok :D ama bir haftada forumda Beren icin acilan konunun hakki hesabi yok 😉
tubanın niye haberi çıksn panpa dizisi mi var filmi var yakında evlenecek mi beren gibi :D

tubanın niye haberi çıksn panpa dizisi mi var filmi var yakında evlenecek mi beren gibi :D

Ciksa bile bir haftada birkac tane cikmiyor onu diyorum :D
Tuba evlendiginde bile haber olmadi dogru dürüst, sessiz sedasiz Fransa'da evlendi geldi. Bir ikizler dogdugunda ilk fotograf yarisi yapti medya o kadar :D
Arada bir dizilerle ilgili tweet atarsa haber oluyor :)

Kendi dogaligi ile haber olursa olur, Pantene'nin sectigi ender kisilerden mesela :)

Ciksa bile bir haftada birkac tane cikmiyor onu diyorum :D
Tuba evlendiginde bile haber olmadi dogru dürüst, sessiz sedasiz Fransa'da evlendi geldi. Bir ikizler dogdugunda ilk fotograf yarisi yapti medya o kadar :D
Arada bir dizilerle ilgili tweet atarsa haber oluyor :)

Kendi dogaligi ile haber olursa olur, Pantene'nin sectigi ender kisilerden mesela :)
tuba evlendiğinde 2 aylık hamileydi tabi sessiz sedasız yapacak nikahı türkiyede bu övünülecek bişi değil :)farkındaysa anti berenciler bile engelli vatandaşlarla ilgili haberi 2 kez açabiliyor yani berenin suçu ne :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr