21 - 27 Ekim 2013 Haftalık Reytingleri

Birde Kurtlar vadisi reyting kaybettiğinde Yorumları sen hazırla yoksa olmaz.:A @takas

artık eskisi gibi 1.ler 27 reyting almıyor :) eskide 8 reytingle ilk 10 a zor girilirdi çok düştü diziler çok :F
Ama ABD'de de ki diziler 3 , 4 alıyor onlar nasıl ölçülüyor. (b)

Ben @takas 'a katılıyorum bence süreler fazlalık oluyor. @Yakamoz-Asi , @sokak sanati :X

Bakınız geçen hafta ki tabloma ne kadar elit. :D

al1310-hizliresim-com_1g_p_ttfn4-jpg.21794

hep ben hazırlim yorum yapmak bizim işimiz :D vadi düşmez her hafta artıyo düşerse de sorun değil fark çok çünkü :D

belli zaten.yorum sayına bak.😱başka kimin işi olacak Yorum yapmak.:DVe Vadi 10'un altına düşsün yorumları sen hazırla.:A

belli zaten.yorum sayına bak.😱başka kimin işi olacak Yorum yapmak.:DVe Vadi 10'un altına düşsün yorumları sen hazırla.:A
ya sana kaç konuda söyledim aga hayalleri bırak artık gerçekleri gör diye hala hayali söylemlerin var :D vadi 10 un altına düşmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz sen bana bırak yorumlarım ben kayırmam yapmam merak etme :D

Sende bir karar ver :D
aga demek istediğim şu iyi dinle bak :D
en güzel tabloları sen yapıyosun bu açık ve net.
ama bu konuda emek verilmiş çok güzel hazırlanmış ama mrt-06 nın koyduğu tablo daha iyi daha kullanışlı :D yani bunu demek istedim hepiniz çok iyisiniz ama sen 1 mrt-06 2 3.de sokak sanatı olmuş oluyo :D

ya sana kaç konuda söyledim aga hayalleri bırak artık gerçekleri gör diye hala hayali söylemlerin var :D vadi 10 un altına düşmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz sen bana bırak yorumlarım ben kayırmam yapmam merak etme :D

Şaka yapıyorum zaten ama yeni başladım bu tarz konulara hevesliyim hala devam ettiririm biraz sonra yorumları yaparsın.:Dben hevesimi alayım.:DHevesim kaçarsa sana söylerim yorumları yapabilrimisin diye.:D

Bu isi bundan böyle @sokak sanati götürür demedi demeyin :X
Bende böyle arastirmalar ve tablolar ile kendimi göstermis, sonra Editör olmustum :)
mrt-06 'da ilk baslarda yaptigi arastirmalar ile göze girmis, Editör olmustu :D

Yani sansin yüksek Umut :D Umut edebilirsin 😉

Adam Muhasebeci bi zahmet bizden daha iyi yapsın. :T: :T:

Aynstayn :T:

Bende böyle arastirmalar ve tablolar ile kendimi göstermis, sonra Editör olmustum :)

Teşekkürler Ömer Abi iyi dileklerin için.:D

Ama bende felaket bir şekilde Exel ve World'ü çalışıyorum. :F

Mrt-06 Başlıyor ! :D