- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Birde Kurtlar vadisi reyting kaybettiğinde Yorumları sen hazırla yoksa olmaz. @takas
Ama ABD'de de ki diziler 3 , 4 alıyor onlar nasıl ölçülüyor.artık eskisi gibi 1.ler 27 reyting almıyor eskide 8 reytingle ilk 10 a zor girilirdi çok düştü diziler çok
hep ben hazırlim yorum yapmak bizim işimiz vadi düşmez her hafta artıyo düşerse de sorun değil fark çok çünküBirde Kurtlar vadisi reyting kaybettiğinde Yorumları sen hazırla yoksa olmaz. @takas
Ama ABD'de de ki diziler 3 , 4 alıyor onlar nasıl ölçülüyor.
Ben @takas 'a katılıyorum bence süreler fazlalık oluyor. @Yakamoz-Asi , @sokak sanati
Bakınız geçen hafta ki tabloma ne kadar elit.
hep ben hazırlim yorum yapmak bizim işimiz vadi düşmez her hafta artıyo düşerse de sorun değil fark çok çünkü
ya sana kaç konuda söyledim aga hayalleri bırak artık gerçekleri gör diye hala hayali söylemlerin var vadi 10 un altına düşmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz sen bana bırak yorumlarım ben kayırmam yapmam merak etmebelli zaten.yorum sayına bak.😱başka kimin işi olacak Yorum yapmak.Ve Vadi 10'un altına düşsün yorumları sen hazırla.
aga demek istediğim şu iyi dinle bakSende bir karar ver
Sağol aga. Ama dediğin gibi asla bir @Yakamoz-Asi olamam.tablo dediğin böyle olur @mrt-06 agamın ki gibi
ya sana kaç konuda söyledim aga hayalleri bırak artık gerçekleri gör diye hala hayali söylemlerin var vadi 10 un altına düşmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz sen bana bırak yorumlarım ben kayırmam yapmam merak etme
asla deme aga boynuz kulağı elbet bi gün geçerSağol aga. Ama dediğin gibi asla bir @Yakamoz-Asi olamam.
tmm hevesin bitince bana söyle benim hevesim bitmez hiçŞaka yapıyorum zaten ama yeni başladım bu tarz konulara hevesliyim hala devam ettiririm biraz sonra yorumları yaparsın.ben hevesimi alayım.Hevesim kaçarsa sana söylerim yorumları yapabilrimisin diye.
Adam Muhasebeci bi zahmet bizden daha iyi yapsın.asla deme aga boynuz kulağı elbet bi gün geçer
tmm hevesin bitince bana söyle benim hevesim bitmez hiç
Adam Muhasebeci bi zahmet bizden daha iyi yapsın.
Bu isi bundan böyle @sokak sanati götürür demedi demeyin
Bende böyle arastirmalar ve tablolar ile kendimi göstermis, sonra Editör olmustum
mrt-06 'da ilk baslarda yaptigi arastirmalar ile göze girmis, Editör olmustu
Yani sansin yüksek Umut Umut edebilirsin 😉
Aynstayn
Ama bende felaket bir şekilde Exel ve World'ü çalışıyorum.Bu isi bundan böyle @sokak sanati götürür demedi demeyin
Bende böyle arastirmalar ve tablolar ile kendimi göstermis, sonra Editör olmustum
mrt-06 'da ilk baslarda yaptigi arastirmalar ile göze girmis, Editör olmustu
Yani sansin yüksek Umut Umut edebilirsin 😉
Aynstayn