"Kaçak"çılara Atv'den Müjde!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Atv, Pana filmin yapımcılığını üstlendiği "Ben Onu Çok Sevdim dizisinin bu hafta yeni bölümü olmamasından yararlanarak "Kaçak" dizisinin yeni bölümünü daha geç vakitte başlatarak dizinin erken başlamasından şikayetçi olan "Kaçak" izleyenlerini bir haftalık olsa da memnun edecek.

"
ai42.tinypic.com_2mmvd4.jpg

Ekli dosyalar

• ai42.tinypic.com_2mmvd4.jpg
    ai42.tinypic.com_2mmvd4.jpg
    51.9 KB · Hit: 434
Son düzenleme:
Kaçak için iyi olmuş özel bölümü nekadar izlencekki Boçs'min de yayınlıyolar(b) zaten şimdiye kadar devam etmeside ilginç

Ben Onu Çok Sevdim uzatmaları oynuyor ama hala yayınlıyorlar ilginç.

Kaçak'ın önü kesiliyor bence.

Hiç memnun olmadım. Bir Aşk Hikayesi 22.30'da başlıyor, Kaçak'ı o saatte kadar izleyebilirm anca. :(

Söyle bisiy var bu taktik geride tepebilir mantıken yükselmesi lazım ama fatih harbiye 23:15 kadar uzatmıstı süreyi ve reytingleri düsmüstü aynı sey basına gelebilir heleki acun reklamda yakalarsa kaçaği pazartesi gibi olur reytingleri ucar çünkü nekadar çok reyting dagilirsa okadar iyi çünkü sağdan soldan hep o sese akıyor reytingler

Bu konuda Mahoni'ye katılıyorum ben. Ağır bir dizi yanılmıyorsam Kaçak ve seyirci sıkıldığı gibi eğlence programına yönelir ki o da O Ses Türkiye olur. Bence geri tepme ihtimali de fazla.

Ben Onu Çok Sevdim bence sessizce yayından kaldırıldı :)

Kaçak için iyi olmuş. BOÇS hemen bitse de Birce Akalay Ocak'ta yeni bir diziyle dönse. :)

Kaçak'a fazla artı bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Geçen hafta da 22:51'de falan bitmişti galiba zaten. Düşme şansı da var süresinin uzamasıyla.

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy