sbt ye belli olmaz zaten her zamanki gibi anlıkkları 8.2-9.5 arasıMuhteşem Yüzyıl'ın bölümü güzel değil mi? Düşüşte bu hafta @xemrexxx
sbt ye belli olmaz zaten her zamanki gibi anlıkkları 8.2-9.5 arasıMuhteşem Yüzyıl'ın bölümü güzel değil mi? Düşüşte bu hafta @xemrexxx
tamam, tüm kanllar her anlık reklam veriyor bi kanal d hiçbir anlık vermiyor sana göre.doksanlarda nevarda bu kadar çok izleniyor
bu arada kanal d bu aşk dizisinden para kazanıyormu hiç reklam vermiyorda
Geçen hafta bayramdı 1. A.Ş.K 2 hafta önce hiç 5 göremedi 2. Muhteşem Yüzyıl'ın 1 anlığını bile geçemedi 3. Yanlış bilgiler verme insanlara. İlk bölümüyle karıştırmış olduğunu varsayıyorum.Çok rutin gidiyor reytingler.Hiç Heyecan yok.
Aşk geçen hafta 5'e falan çıkıp Yüzyıl'ın anlıklarının yarısını geçebiliyordu ama bu hafta oda bitmiş.
bende bunu duymak istiyordum aslında hiçbir kanalın yok birbirinden farkıtamam, tüm kanllar her anlık reklam veriyor bi kanal d hiçbir anlık vermiyor.
pis yedili tüm yapımlar reklamdayken anca yükselebilmiş...
yine yanlış yorum my nin reyting olarak en çok düştüğü bölümler isabella-firuze bölümlerihalvet az bu bölümde))))
duydun, mutlu olabilirsin şimdibende bunu duymak istiyordum aslında hiçbir kanalın yok birbirinden farkı
Geçen hafta bayramdı 1. A.Ş.K 2 hafta önce hiç 5 göremedi 2. Muhteşem Yüzyıl'ın 1 anlığını bile geçemedi 3. Yanlış bilgiler verme insanlara. İlk bölümüyle karıştırmış olduğunu varsayıyorum.
Süresi uzasa geçerdi aslında. Senin A.Ş.K'la ne zorun var Umut bu arada.Waow sert olmuş.Geçen Haftalarda yazmam gerekiyordu eksik yazmışım o konuda kusura bakma.
3. bölümüylede 5 reytingi geçemedimi bilmiyordum.Çok Pardon.
bunun tek farkında olan sensin sanırım ))) my ciler hiç akıl edememiş)))yine yanlış yorum my nin reyting olarak en çok düştüğü bölümler isabella-firuze bölümleri