23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hıyanet sarmalı çok yavaş yükseliyo demekki zirveyi alması geç olacak olsun geç olsun güç olmasın :D
doksanlar 4 ün altına düşmüyo vay be :D

Çok rutin gidiyor reytingler.Hiç Heyecan yok.:(

Aşk geçen hafta 5'e falan çıkıp Yüzyıl'ın anlıklarının yarısını geçebiliyordu ama bu hafta oda bitmiş.:D
Geçen hafta bayramdı 1. A.Ş.K 2 hafta önce hiç 5 göremedi 2. Muhteşem Yüzyıl'ın 1 anlığını bile geçemedi 3. Yanlış bilgiler verme insanlara. :bağır: İlk bölümüyle karıştırmış olduğunu varsayıyorum. :D

şunuda not düşmek isterim millet çalıkuşu fatih ve aşk dizisini sevmedi reklamı baştada sondada hiç vermesede izlenmiyor
aşk-ı memnu özette 1 yeni bölümde 4 toplamda 5 kuşak reklam verip 15 reyting alırdı

Geçen hafta bayramdı 1. A.Ş.K 2 hafta önce hiç 5 göremedi 2. Muhteşem Yüzyıl'ın 1 anlığını bile geçemedi 3. Yanlış bilgiler verme insanlara. :bağır: İlk bölümüyle karıştırmış olduğunu varsayıyorum. :D

Waow sert olmuş.Geçen Haftalarda yazmam gerekiyordu eksik yazmışım o konuda kusura bakma.:)
3. bölümüylede 5 reytingi geçemedimi bilmiyordum.:FÇok Pardon.:D

merhamet , aşktan her anlamda daha önde bi yapım.. anlıklarda 8 görmüşlüğü var. keza ab başarısı da baya göz dolduruyordu..