Fiziğin iyi değilse sayısalcı değilsindir, kendini kandırırsın sadece. Eşit Ağırlığa geçZekiyim ama zeka derken sosyal zeka mı yoksa işlemsel mi?
Sayısal derslerim çok iyidir.
Not : FİZİK hariç.
Duymamış olayım Kimya , Biyoloji , Geometri , Matematik iyiken niye TM'ye geçeyim.Fiziğin iyi değilse sayısalcı değilsindir, kendini kandırırsın sadece. Eşit Ağırlığa geç
Bu bir abi tavsiyesi çünkü Sayısal bölümlerdenbirini okursan sıradna birisi olursunDuymamış olayım Kimya , Biyoloji , Geometri , Matematik iyiken niye TM'ye geçeyim.
Ayrıca karma sınıftayım TM'ler ile aynı sınıftayız canım çekmiyor değil.
Sen sözelsin diye kıskanıyorsun. Ama bende zerre kadar sayısal bölümde bir hayalim yok ben iletişim istiyorum ama mahalle baskısı ile 4 sene okudum.Bu bir abi tavsiyesi çünkü Sayısal bölümlerdenbirini okursan sıradna birisi olursun
Ben mi sözelim? Dünyadaki en sayısal insanlardan biriyim benSen sözelsin diye kıskanıyorsun. Ama bende zerre kadar sayısal bölümde bir hayalim yok ben iletişim istiyorum ama mahalle baskısı ile 4 sene okudum.
Yine takas ile karıştırdım.Ben mi sözelim? Dünyadaki en sayısal insanlardan biriyim ben
Hep mahalle baskısı zaten. Sayısal seçenlerin %80'i sayısalcı değil aslında.
o nasıl oluyor ya , ilk tefa duydum.
Ayrıca karma sınıftayım TM'ler ile aynı sınıftayız canım çekmiyor değil.
28 kişilik sınıf 14 MF 14 TM MF'ler kendine özgü dersleri görürken yani biz ayrı bir sınıfa çıkıyoruz ortak dersleride ortak olarak aynı sınıfta görüyoruz.o nasıl oluyor ya , ilk tefa duydum
anladım , keşke ayrı olsaydınız28 kişilik sınıf 14 MF 14 TM MF'ler kendine özgü dersleri görürken yani biz ayrı bir sınıfa çıkıyoruz ortak dersleride ortak olarak aynı sınıfta görüyoruz.