Fiziğin iyi değilse sayısalcı değilsindir, kendini kandırırsın sadece. Eşit Ağırlığa geçZekiyim ama zeka derken sosyal zeka mı yoksa işlemsel mi?
Sayısal derslerim çok iyidir.
Not : FİZİK hariç.![]()
![]()
Duymamış olayım Kimya , Biyoloji , Geometri , Matematik iyiken niye TM'ye geçeyim.Fiziğin iyi değilse sayısalcı değilsindir, kendini kandırırsın sadece. Eşit Ağırlığa geç![]()
Bu bir abi tavsiyesi çünküDuymamış olayım Kimya , Biyoloji , Geometri , Matematik iyiken niye TM'ye geçeyim.![]()
Ayrıca karma sınıftayım TM'ler ile aynı sınıftayız canım çekmiyor değil.![]()
![]()
Sen sözelsin diye kıskanıyorsun.Bu bir abi tavsiyesi çünküSayısal bölümlerdenbirini okursan sıradna birisi olursun
![]()
Ben mi sözelim?Sen sözelsin diye kıskanıyorsun.Ama bende zerre kadar sayısal bölümde bir hayalim yok ben iletişim istiyorum ama mahalle baskısı ile 4 sene okudum.
![]()
![]()
Yine takas ile karıştırdım.Ben mi sözelim?Dünyadaki en sayısal insanlardan biriyim ben
Hep mahalle baskısı zaten. Sayısal seçenlerin %80'i sayısalcı değil aslında.
o nasıl oluyor ya , ilk tefa duydum.![]()
Ayrıca karma sınıftayım TM'ler ile aynı sınıftayız canım çekmiyor değil.![]()
![]()
28 kişilik sınıf 14 MF 14 TM MF'ler kendine özgü dersleri görürken yani biz ayrı bir sınıfa çıkıyoruz ortak dersleride ortak olarak aynı sınıfta görüyoruz.o nasıl oluyor ya , ilk tefa duydum![]()
anladım , keşke ayrı olsaydınız28 kişilik sınıf 14 MF 14 TM MF'ler kendine özgü dersleri görürken yani biz ayrı bir sınıfa çıkıyoruz ortak dersleride ortak olarak aynı sınıfta görüyoruz.![]()
![]()