FF Futbu Ligi 6.Sezon 4.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Yazik böyle hakem olmaz olsun. Resmen 12. Adami oynadi. Üstüne onca sari ve kirmizi kart. Peh.. Gercek hayatta bile nefret ediyorum bu Halis'ten simdi daha bir düsman kesildim.

Resmen maci Eskisehire satti.

Kendi evimde hep yeniliyorum. :(

Deplasmanda kazandık. Sevinçliyiz. :) @Yakamoz-Asi hakem taraflı bir şey yapmamış ki. :D Adamların sert oynuyor. :D

Ah ah sen dün zamanim olmadigima dua et, gec saatte futbu'ya girdim (mactan 10 dk. önce) cep telefonu ile, sertligi 'sert'ten 'normal' yaptim ama kayit edemedim. Yoksa 10 kisi kalmaz, sari kart yemez, alirdim bu maci :D

Ah ah sen dün zamanim olmadigima dua et, gec saatte futbu'ya girdim (mactan 10 dk. önce) cep telefonu ile, sertligi 'sert'ten 'normal' yaptim ama kayit edemedim. Yoksa 10 kisi kalmaz, sari kart yemez, alirdim bu maci :D

Yalnız 10 kişi kalmadan, sarı kart yemeden 3 gol atmışız zaten biz. :D Yemezdik 4 gol Antalya'dan. :D

8 milyon var :T mac basi seyirci full gelirse gelir 1.2 milyon.. zor benim islerim zor :(

Ben de bayağı az sanmıştım. :D Geçen yıl eksilere düştüğümü hatırlıyorum ben. :D Kasada fazla para bırakmanın anlamı yok, öbür tarafa götürmeyeceğine göre harca gitsin. :D

5 milyonluk kredileri hep çek, kredisiz 3 haftan olmasın. :D

Ben de bayağı az sanmıştım. :D Geçen yıl eksilere düştüğümü hatırlıyorum ben. :D Kasada fazla para bırakmanın anlamı yok, öbür tarafa götürmeyeceğine göre harca gitsin. :D

5 milyonluk kredileri hep çek, kredisiz 3 haftan olmasın. :D

E geri ödeyemezsen ne olacak? :D