Sonunda Kayıp'ın Saati Belirginleşti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,050
Kanal D'nin cuma akşamları yayınlanan ve büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kayıp'ın saati bu hafta belirsiz gözüküyodu. Yalan Dünya'nın yayımlanmaması , kanalı kararsızlığa götürdü. Pt-1 mi yoksa pt-2 mi diye kararaız kalan kanal çözümü tv de ilk kez yayımlancak olan " Bana Bir Soygun Yaz'ı" saat 20.00'a koyarak buldu. Kayıpta bu ilk kez yayınlanacak diZi'nin arkasından kendi saatinde , 22.15'te başlayacak.

Kayıp heycan dolu yeni bölümüyle yarın akşam kanal D ekranlarında!

beklenen son. daha öncede yazmıştım kayıp için önüne reyting getirecek bişey konacaktı. am bayramda reyting düşük kanal d umdugunu bulamaz. bence ertelese daha faydalı olur

Kanal çok mantıklı karar verdi sonunda :d saatiyle oynamaması iyi oldu. @xemrexxx @mrt-06 gözümüz aydın :d

beklenen son. daha öncede yazmıştım kayıp için önüne reyting getirecek bişey konacaktı. am bayramda reyting düşük kanal d umdugunu bulamaz. bence ertelese daha faydalı olur
Umduğunu bulursa bu sefer ne diycen çok merak ediyorum..:)

Doğru karar olmuş. Umarım iyi gider reytinglerde. Ama yine de günü değişmeli bence. :)

Aslında bayramda yayınlanması hata :) Ertelemesi gerekirdi bence :) Bayram nedeniyle pek iyi gideceğini düşünmüyorum :) Ama 20.00'de yayınlanmasından daha iyi

bence dizi yeni diziler gelince yayından kalkar :T: kanal D`nin zor günleri ama daha batmadıkı yeniden toparlar 🙄 bu dizi sadece bi kere a\b`de iyi gitdi sonra yeniden duşuşe geçti :T:

kanal d bence böyle yapmalıydı önce
recep ivedık
kayıp
olmalıydı
reytingler çok iyi olurdu