İbrahim Kendirci Sevdaluk Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Show Tv'nin yeni dizisine İbrahim Kendirci katıldı.

Başrollerinde Demet Akbağ, Erdal Özyağcılar ve Cengiz Bozkurt gibi usta oyuncuların rol aldığı diziye daha önce Kavak Yelleri ve Yol Ayrımı dizilerinde oynayan İbrahim Kendirci katıldı. Sevdaluk, Kasım ayında ekranlara gelecek

Kadro git gide sağlamlaşıyor. Bu diziyi kesinlikle takip edicem.

Kavak Yelleri'ne baktım 2-3 bölüm sonra bırakmıştım :) Oyunculuk yönü iyi. Dizi iyi bir transfer yaptı :) Dizi tutacak bence %55.Yeni dizisinde başarılar hayırlı olsun

Umarım ellerinde patlamaz yine kaliteli oyuncuların olması tutacağının göstergesi değil. :)

Diziyi izlemeyi düşünüyorum. Tanıtımı beklentilerimin çok üstünde ve aynı şekilde oyuncu kadrosu da bir daha bir arada bulunacak cinsten değil gibi. Umarım iyi oranlarla yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eder dizi. :)

erdal özyağcılar ile i.kendiricinin son oynadığı iş de komediydi ama kötü gitmişti bakalım bu ne olacak :D

Kavak Yelleri dizisinde izlemiştim bence gayet başarılıydı. Bakalım dizide nasıl bir performans sergileyecek. :)

İki Yaka Bir İsmail dizisinde de beraber rol almışlardı. Bu sefer başarılı olurlar umarım. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy