Efsane olmuş ki söylüyoruzKurtlar Vadisi efsanesi![]()
kardes dogru ama her kes her hafta soyluyor o yuzden yazdimEfsane olmuş ki söylüyoruz11 senedir Perşembe günlerinin tek lideri herkesi ekrana kilitleyen kırılmadık reyting kırılmadık rekor bırakmamış diziye Efsane denmezde ne denir ?
Forumda benden başka Total'i savunan yok kime sorsan AB'ciyim.
isim vermiyim konun kapanırForumda benden başka Total'i savunan yok kime sorsan AB'ciyim.![]()
Biliyim de onlarada sorunca AB yapımını daha çok izliom diyor ben şu işten bi şey anlamadım.isim vermiyim konun kapanır![]()
inanma sen onlaraBiliyim de onlarada sorunca AB yapımını daha çok izliom diyor ben şu işten bi şey anlamadım.![]()
Abooo nasıl bir mesaj yazdın akşama konu 10 sayfayı bulur.inanma sen onlarakvp yi kim izliyi kaçak ı as ı acun un bile zaman zaman ab si 2 reyting daha düşük
![]()
ben acunu izlemiyorum kafadan ab ci oldum zatenAbooo nasıl bir mesaj yazdın akşama konu 10 sayfayı bulur.
Ben söylüyorum TOTALciyim diye hiçte bi şey yok tüm sevdiğim yapımlar TOTAL.![]()
Yanlız şu muhabbetle bi de konunun temasına bakacak olursak klişe olduk bile.ben acunu izlemiyorum kafadan ab ci oldum zaten![]()