Kanal D Bayramda Ben Bilmem Eşim Bilir'i Yayınlayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,688
Puanı
1,060
Geçen sene hafta sonları çok iyi reytingler alarak Kanal D'yi epey bir memnun eden ama yaza doğru reytinglerde düşüş yaşayan İlker Ayrık'ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir bu sezon da düşüşünü sürdürmüştü.

En son pt-2'ye alınan program reytinglerde daha da düşmüştü. Ancak kanal program için yeni bir fırsat daha yarattı.

Kurban Bayramında Pazar'dan Perşembe'ye kadar dizi yayınlamamaya karar veren kanal Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlamaya karar verdi.

Ben Bilmem Eşim Bilir bu Pazar'dan başlayarak Perşembe gününe bayram özel bölümleriyle kadar Kanal D'de! İşte programın tanıtım fragmanı:

http://www.kanald.com.tr/benbilmemesimbilir/Video/Pazardan-Persembeye-Bayram-Ozel/20521

awww.ilkerayrik.com_files_images_codaSlider_ben_bilmem_esim_bilir_kanald_ilker_ayrik.jpg

Ekli dosyalar

• awww.ilkerayrik.com_files_images_codaSlider_ben_bilmem_esim_bilir_kanald_ilker_ayrik.jpg
    awww.ilkerayrik.com_files_images_codaSlider_ben_bilmem_esim_bilir_kanald_ilker_ayrik.jpg
    52.8 KB · Hit: 432
Son düzenleme:
Program ve kanal adina iyi bir karar. Bence diziler icin önemli kararlar alinacagi hafta olacak.

Yahu film koysalardıda güzel güzel izleseydik gerçi sansürle nereye kadar. :F

atv'de pazartesi KARADAYI'mı yayınlamaz inş da reytingileri güme gitmez:( Arefe günleri reyting bayaa düşüyor:T:

Karadayı Pazartesi yayınlanacak mı sizin için Cumartesi öğrenirim. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy