Güzel çirkinden sosyal mesaj

Güzel çirkin nasıl olmuş

• iyimi

Oy: 2 28.6%
  • kötümü

Oy: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
bodrum tv resmi dizi
Güzel çirkin,
1 bölüm
1 sahne
Nazlı komser geliyor
Cinayet şubeye murat ve şenolun ortağı olunca nazlıı komserin
Şaşarlar

Sahne 2
Remzi amir derki kuyumcuda cinayet olmuş gidip hemen bakın ardından aydanın okulunda silahlı baskın olurhemen ekip oraya gider ama murat komisere okuldan silahlı saldırı olduğunu öğrenince Şenol komiserle beraber okula giderler
Aslında olan durum şudur izmir belediye otobüsünde zanlı bir emniyet amiri ve ekibi vardır Hedefleri Lenayı ve aylini öldürmek Adam Aylinin evine saldıracakten murat komiser ve şenol lenayı kurtarır ama lenanın asıl hedefi polisi kullanarak bir fuhuş çetesi kurmaktır ve Rus mafyası kitchen ve adamları Ekibe silahlı saldırı düzenler adam orda ölür

Sahne 3
Aşktan sıkıntılı olan bir kızmış Aşık olduğuda savcının oğlu Aydan ise Diyanet bakanının oğlu gelmiş okulu diyanet bakanlığı satın almış kızları ve erkekleri ayırtmış zorla başörtüsü taktırmış ve dersten Türkçeyi çıkarmış Arapça farsça kürtçe diye ve Andımız ve istiklal marşımızı kaldırmış onun yerine mehter marşıyla açılmaya başlamış

Sahne 4
Deve avrupa oxford ağa lisesinde Amerikan aksanı ingiliz aksanı ,,, vb gibi yabancı aksanlar olursa Türkçeyi unutanlar olmuş olduğunu görünce Aydan hiç hayır değil bu durum Türklük asimile olacak bu gidişle yakında başkenti istanbul yaparsa şaşarızmı bilmiyorum ama şaşmayız doğrusu bu paket teslim olma paketi olmuş Osmanlının yıkılış sebepleri öğretmenim şunlar

Sahne 5
Kutuplaştırma Mezhep ayrılıkları herkes kendi dinine göre, adalete talip olurdu okullar devletin elinde değildi savaşa savaşa teknolojiyi takip edemediler avrupadan uzak kaldılar din bilimin gelişmesini engelledi ,her zaman yıkılma sebebleri 16 türk devletinin din olmuştur Türkiye cumhuriyeti 17 türk devletidir

Sahne 6
Nazlı komseri türban takmadı diye müfettişe şikayet eder ve iç işler bakanlığına
Seyyar içkici zabıtayı öldürür ve bide ayrandan şarhoş olanların ölmesi durumunda işler dahada karışır bakalım cinayetleri çözebileceklermi hepsi 5 yada 6 hafta sonra bodrum tv de
1 bölümün sonu

Son düzenleme:
Bölümün sonu yok mu? Bombanın patladığı sahne yok?

Şıklara dikkat edin.

Şıklar iyi kötü değil

İyi mi kötü mü.?:FŞıklar ayrıca birer soru.:F

Konuya tıklayınca harbiden bunu aklımın ucundan bile geçirmedim.:D

Bende Kötümü dedim cevaba @EveN

Sahne 3'ten sonrası çok fena. :T Diziyi izlemiş olduğuma pişman oldum. :(