onlar bende kötü etki bırakıyor insan kendisini sorguluyorAçsan ölür müsün? Ibretlik dizi den ibret alırsın.
onlar bende kötü etki bırakıyor insan kendisini sorguluyorAçsan ölür müsün? Ibretlik dizi den ibret alırsın.
stv dizilerinden korkuyon😱onlar bende kötü etki bırakıyor insan kendisini sorguluyor
5-6 yıl önce ibretlik hikayeleri izlerken insanı n aklına günahları gelirdi o zamandan beri izlemiyomstv dizilerinden korkuyon😱
Niye la diyecektim cevaplamışsın.onlar bende kötü etki bırakıyor insan kendisini sorguluyor
aman şaka be yazın 13 yaş üzeri stv filmine rastgeldim bir kendini asma sahnesi var orada kötü şeyleri hatırlıyor çok güldüm ama hayatımdan 1.5 saaat gittiNiye la diyecektim cevaplamışsın.
Ben arasıra TV Filmlerini izliyorum ama bir Flash TV değil.
Gunduzleri kanal gezerken rast geldiğimde diyorum "insani dinden soğuturlar":bağir: ama şimdi yok dizilerinde5-6 yıl önce ibretlik hikayeleri izlerken insanı n aklına günahları gelirdi o zamandan beri izlemiyom
şakaydı o kısımGunduzleri kanal gezerken rast geldiğimde diyorum "insani dinden soğuturlar":bağir: ama şimdi yok dizilerinde
Çok küçükken ben Ruhsar ve o filmler ile günümü geçiriyordum ben ne yapayım?aman şaka be yazın 13 yaş üzeri stv filmine rastgeldim bir kendini asma sahnesi var orada kötü şeyleri hatırlıyor çok güldüm ama hayatımdan 1.5 saaat gitti
o zaman pompy sensin utanmıyon mu fake hesap açmayaÇok küçükken ben Ruhsar ve o filmler ile günümü geçiriyordum ben ne yapayım?