Kurtlar Vadisi Pusu 198. Bölüm Yorumları

Bu bölüm çok iyi başladı. Cahit ile Safiye'nin sahnelerini çok beğendim. :D

Bölüm çok durgun bu ne ya bir aksiyon sahnesi göremedik
@takas Cahit'in kolunda ki kol lüks Akif'e silah dayayan o olabilir hem de saat sağ kolundaydı Cahit'in

Off şifreyi kırmışlar bu işte bir iş var ama ne ?

Son düzenleme:
OFFFF PUSUUUUUU MİX AKSİYON BAŞLIYOR !!!

Eyvah eyvah :( Poyraz gözlerden sonra şimdi de kemiklere dalıyor :(

Ayin Müziği OFFF :D

Cendere çalıyor yav hastasıyım ya

OFFFFF EFSANE SAHNE !!!!!!!!

Son düzenleme:
İlk bir saatini izledim, biraz durgun gibiydi, Abdülhey'in Ömer babayla konuşması güzeldi ve bu Cahit'in aşk maceraları da bitmek bilmiyor bi numaralar bi haller falan :X

Tüylerim diken diken :(

@OzaN The Alemdar çıkıyor :A
Şurup müziği Şurubs çok yakışmış süper şu Şurup ya adamım :A
OFFFFF 2. CENDERE ALLAHIM VADİ NE YAPIYOR BUGÜN BÖYLE YA KALPTEN GİDECEM

Bölüm orta...
Polat'ın olmayışı iyice hissediliyor. Akif artık yeni Polat... :(Necati Şaşmaz da evli olduğu için artık fazla rolü olmaz:(:(

Erhan yine güldürdü : "Tek eksiğimiz Coppola" (The Godfather filminin yönetmeni. :D )

Sezonun açılışını yaptık bu bölümle
OHHA POYRAZ KARAYI ÇOCUĞIU İLE VURUYORMUŞ

Çok beğendim bu bölümü

Son düzenleme:
Torpilin var ya...
Ya torpil yaparsın anlarım, adamlar kadroya aldın tamam da bütün senaryo onlara yazılır mı ya? İnsaf ama. Cahit'e karizma yükleyem çalışıyolar hala. Karizma yok, yetenek yok, adam bu rolü oynayamıyo. Gitmiş en özel rolü ona yazmışlar. Akif tam bir Polat Alemdar. Ne yani? Böyle olunca sevecek miyiz biz?

Eşref Bey Sami Bey'e dönüştü bu bölümle birlikte gerçekten Kurtlar Vadisine yakışmıyor iyice saçmaladılar bu bölümü genel olarak beğenmedim Akif fazla aktif. Polat bir televizyona bakıyor bir de Akifle konuşuyor böyle giderse vasat sezonlardan biri olabilir nerde o geçen seneki bölümler 196. bölüm haricinde bana pek de iyi sinyaller vermedi bu sene..

Kötü bir bölümdü genel olarak. :( 1 hafta bu bölümün gelmesini bekliyoruz, fragmanda ki müzikle falan coşmuştuk.Ama beklentilerin çok altında kaldı.
Cidden bi ayar gerek diziye.Bu iş Akif ve Cahit'le yürümez !

198.Bölüm

Kurtlar Vadisi bu bölümü ile resmen hayran birakti. Gercekten muhtesem bir bölümdü. Cekimden, müzigne kadar hersey yerindeydi. 197.Bölümde yasadigim hayal kirkligini, Vadi bu bölüm ile gömdü. Sinema filmi gibi bölüm cekilmis. Sezonun üncüncü bölümü suan icin sezonun en güzel bölümü oldu. Bölüm o kadar uzun olmasina ragmen, insani sıktırmadan izlettirdi. Tek elestirim Cahit-Safiye sahneleri olacak. Vadi ilk kez oyuncu seciminde yanlis yapti. Gaye Gürsel diziye yakismadi bence. Begüm Kütük ile devam edilmeliydi. Cahit bu sezon iyice sacmalamis durumda. Adamin havasindan gecilmiyor. Kendisini hic role veremiyor. Konusmalari, hareketleri vs. cok yapmacik geliyor. Neyse, Vadi nefes kesti gercekten. Onur Tan bu bölüm ile benden tam not aldi.

Not: Dizide dublaj yerine alt yazi kullanilmasi lazim. Dublaj yaparak sahnenin herseyini bozuyorlar bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato