Cuma akşamlarının klasikleşmiş programı Beyaz Show 11 ekim cuma saat 23:00'de sezona merhaba diyor.İlk bölüm konukları ise hayli çarpıcı:Esra Erol,Beren Saat,Çağatay Ulusoy,Hazal Kaya,Güneşi Beklerken,Ben de Özledim,Güzel Çirkin.
konuda boçs değil bn de özledim yazıyorGüzel Çirkin ve Ben Onu Çok Sevdim 11 ekime kadar dayanabilir mi diye de düşünmek lazım tabi.
konuda boçs değil bn de özledim yazıyor![]()
geri döndükten sonraki mesajlarında iyiye gidişler varvay be intikamin reytingi dustu veren de beyazshowa))) berenin dizi tanitimina ciktigi vaki miydi ne gunlere kaldk) )))
Bir yanlış anlaşılma vardır o kadar kişi nasıl çıkacak. Ciddi bir format değişikliği mi var? Yani biri gelip biri gidecek mi?![]()
Haci bsna intikamin orjinalini ilk izletiginde soyledim bu dizi dandik ezelin cakmasi diye. Boyle bir dizi biraz reyting aliyordanedeni tabiki beren yoksa bolum basi 80bini bana verirlerdi))))) ama berende reyting dususu gozleniyor seneye de dandik dizi secerse asla o paralari ruyasinda bile goremez)))) bide artik oyunculugunu bi zahmet gelistirsin))) intikamda nedir o oyunculuk ya işkence gibigeri döndükten sonraki mesajlarında iyiye gidişler varintikam=beren bunu kabul etmişsin (dizinin tutma nedeni) ama hala biraz antilik var gibi