Beyaz Show Sezonu Dev Bir Orduyla Açıyor!

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Cuma akşamlarının klasikleşmiş programı Beyaz Show 11 ekim cuma saat 23:00'de sezona merhaba diyor.İlk bölüm konukları ise hayli çarpıcı:Esra Erol,Beren Saat,Çağatay Ulusoy,Hazal Kaya,Güneşi Beklerken,Ben de Özledim,Güzel Çirkin.

Mustafa Ceceli de ekim içinde programda olacak,konuya yazmayı unuttum.

beyaz çok iyi adam bu yıl interntten izlerim belki

YYYYYuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh😀

Çok iyi olacak ama tadına doyamadan giderler belki kötü olur.:)

Güzel Çirkin ve Ben Onu Çok Sevdim 11 ekime kadar dayanabilir mi diye de düşünmek lazım tabi.

konuda boçs değil bn de özledim yazıyor (b)

Kendi yazdığımı kendim karıştırmışım.O zaman tek Güzel Çirkin sorunu var.Hazal Kaya'nin dizisi ile Ben de Özledim o sıralarda başlayacak,ikisi için de önemli bir tanıtım platformu.

vay be intikamin reytingi dustu veren de beyazshowa))) berenin dizi tanitimina ciktigi vaki miydi ne gunlere kaldk) )))

Bir yanlış anlaşılma vardır o kadar kişi nasıl çıkacak. Ciddi bir format değişikliği mi var? Yani biri gelip biri gidecek mi? :)

Resmi mesaj bu:"Anahtar kelimeler;Esra Erol,Beren Saat,Çağatay Ulusoy,Hazal Kaya,Güneşi Beklerken,Ben de Özledim,Güzel Çirkin 11 ekimi bekleyin!" Ben hepsini ilk bölüm gibi düşündüm tarihten yola çıkarak.Bu arada Psikopat, Hüsmen dayı ve diğerleri de varmış yeni sezonda,ciddi değişim olabilir.

geri döndükten sonraki mesajlarında iyiye gidişler var :) intikam=beren bunu kabul etmişsin (dizinin tutma nedeni) ama hala biraz antilik var gibi
Haci bsna intikamin orjinalini ilk izletiginde soyledim bu dizi dandik ezelin cakmasi diye. Boyle bir dizi biraz reyting aliyordanedeni tabiki beren yoksa bolum basi 80bini bana verirlerdi))))) ama berende reyting dususu gozleniyor seneye de dandik dizi secerse asla o paralari ruyasinda bile goremez)))) bide artik oyunculugunu bi zahmet gelistirsin))) intikamda nedir o oyunculuk ya işkence gibi