Bu arada Güneşi Beklerken'in tekrarı olacak İntikam'dan sonra. Süpermiş gerçekten. İzleyememiştim Salı günü. Şimdi izleyeceğim.
Hala ab'de zirvede yer alabileceğini düşünüyorum. Sbt neden bilmiyorum ama İntikam'ı çok düşük gösteriyor.Zirve diyordun? ZFO kesin artacak zaten 6 üstü alıyordu dizi.
O zaman İntikam Zengin Kız Fakir Oğlan'a reyting anlamında da fark atar diyerek düzelteyim kendimi.Kacinci olmasi önemsiz. Oranlar önemli. ZKFO 5 civari, İntikam 5.5-6.5 reyting alir totalde.
Hala ab'de zirvede yer alabileceğini düşünüyorum. Sbt neden bilmiyorum ama İntikam'ı çok düşük gösteriyor.
Reytinglerede yansıtsaymış iyi olurmuşİntikam çok güzeldi . Baya değişiklik olmuş ve güzel olmuş
Orası belli olmaz Sbt ile Tns'yi karıştırma ikisi çok farklı hem yansıtmasın biz beğeniyoruz ve izliyoruz kime neReytinglerede yansıtsaymış iyi olurmuş
merhamete dün laf ediyordum bu ondanda kötü çıktı.
Bu hafta 11 alması biraz zor ama ilerleyen haftalarda yükselirYarın totalde 11 alırız gibi AB kestiremiyorum ilerleyen haftalarda kış geldikçe daha da artar reytingler.
Orası belli olmaz Sbt ile Tns'yi karıştırma ikisi çok farklı hem yansıtmasın biz beğeniyoruz ve izliyoruz kime ne
yeni değil o hala aynı ama adam kendini fena geliştirmiş yemin eidyom vadinin şu 10 larca mekanda çekilmesi ve bölmün yetiştirilmesi mucize 10 larca mekan var ya çekilmesi açı kara en zor dizi Allah ekibe yardım etsin gerçektenKvpnin yeni yonetmeni iyi cekmis insan kendini fiilm izliyo gibi hissediyo
vadi her yeri sallamaya devam ediyor güzelll