Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm(Yeni Sezon) Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Dünyada milyonlarca hayranı bulunan Türkiye'nin en fazla izlenen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonu bu akşam saat 20.00 de açıyor.

11.Yılına giren efsanevi dizi yine bomba bir bölümle sezonu açacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon ilk bölüm yorumları bu konu altından yapılacaktır.

afbcdn_sphotos_g_a-akamaihd-net_hphotos_ak_ash3_553581_548465375201997_973959179_n-jpg.6412

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mhmt53 @RüzgarGülü @mrt-06 @Berk Polat @S.G.A.T. @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @cemre03 @yıldırım kesik @Arslan Bey @Μαнoni
@
çocuklarduymasın @emreemreu @darksaal @takas

Son düzenleme:
abartma aga o kadar da değil :D ama uçarız inşallah bakalım özetin ilk 2 anlığına göre kaç alacağımızı tahmin ederim

Sonunda beklenen gün geldi çattı.Allah izin verirse İnşallah bu bölümü bir rahatsızlık olmadan atlatırız.Ben bu bölüm kalpten giderim bilmiş olun hee

abartma aga o kadar da değil :D ama uçarız inşallah bakalım özetin ilk 2 anlığına göre kaç alacağımızı tahmin ederim
Geçen sezon gibi 18 alabiliriz ama

aga akıllılık yapıp 1 dk önce açmışsın :D ben tam 18 de açtım saniyesi saniyesine :D

Akşam bu konuda canlı anlatım yapacağım baştan izin alalım da sonra ceza yemeyelim
.@darksaal canlı anlatım serbest mi aga ?

@darksaal
Abartmadan bu konuda yapabilirsin, reyting konusuna bölümle ilgili bir şey yazma. :)

Abartmaktan kastım sürekli ekleme şeklinde olmasın mesajlar, yazacağını biriktir sonra cevaplaya bas. :)

Aga takas smilelı cevapları sevmez

Abartmadan bu konuda yapabilirsin, reyting konusuna bölümle ilgili bir şey yazma. :)

Abartmaktan kastım sürekli ekleme şeklinde olmasın mesajlar, yazacağını biriktir sonra cevaplaya bas. :)

Tamam o zaman :Z

Vadi öncesi Iron Man efsanesini izliyorum :Z

Son 1.5 saat be :Z:Z:Z:Z:Z

biran önce başlasa ya heycan sardı beni :D