Kıyamet Günü TV'de İlk Kez Show TV'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
Gerçek bir hikayeden esinlenen film 2004 yılında yaşanmış tusunami felaketini işliyor 2012 yapımı Kıyamet Günü Cumartesi 21.30'da Show TV'de sinema severlerin karşısında olacak.

Dağıtımcı : Tiglon

Filmin İMDB puanı : 7.6 / 10 ( 85.649 oyla. )

Filmin konusu.

Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir!
26 Aralık 2004'te yaşanan tsunami felaketini kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesi üzerinden anlatan filmin başrollerinde Naomi Watts ve Ewan McGregor'u seyrederken filmin yönetmenliğini ise The Orphanage filmiyle tanıdığımız J.A. Bayona üstleniyor.

220px-K%C4%B1yamet_G%C3%BCn%C3%BC-afi%C5%9F.jpg

bundan boyle Show tv Tv de ILk filmler de yayinlicak Shoow Basliyor

Filmi duymuştum İMDB'si yüksek büyük ihtimal izlerim.

Yarından Sonra tarzı bir filmi yoksa farklı konuyu açarken baktım bayağı övülmüş.
Yarından Sonra'yı izlemedim ama adındaki gibi kıyamet yok filmde. Tsunami felaketi sonrası bir ailenin yaşadığı dram anlatılıyor. İzlediğim en iyi felaket filmlerinden biriydi. :) (Gerçek hikayeden baz alınmış.)

Yarından Sonra'yı izlemedim ama adındaki gibi kıyamet yok filmde. Tsunami felaketi sonrası bir ailenin yaşadığı dram anlatılıyor. İzlediğim en iyi felaket filmlerinden biriydi. :) (Gerçek hikayeden baz alınmış.)
Sonrası mı öyle tarzda film hiç izlemedim sanırım umarım bakabilirim olmadı indiririm. :X

Mobil mesaj.