FavoriForumum Yenilendi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar,

Forumumuzda uzun süredir hepimizin dile getirdiği, pek çoğumuzun büyük merakla beklediği, bazılarımızın ise çekimser yaklaştığı büyük değişim nihayet gerçekleşti.

Bugün itibariyle eski forum sistemimiz olan vBulletin'i bırakarak yeni nesil forum sistemi XenForo'ya geçiş yaptık.

XenForo nedir ne değildir bunu az çok biliyorsunuz , zaten sizlerin de onayı olarak yaptık bu değişimi.

Forumun şu an itibariyle gördüğünüz hali sadece bir başlangıç; çok fazla eksik ve hatalar olduğunun, olabileceğinin farkındayız. Zamanla hemen hepsi çözülecektir. Özellikle bu hafta sonu sıkı bir çalışma içinde olacağız ve Pazartesi gününe kadar büyük oranda sorunları çözeceğiz.

Bu süreçte hem değişimleri takip edebilme, hem de sorunların, yeniliklerin farkedilmesi adına "Eylül 2013 Büyük Değişim" adlı bölümü açtım. Bu bölümde konu ön eklerini kullanarak konular açabilirsiniz. Konu ön eklerinin kullanım şekilleri:

Bilgilendirme => Yeni sistemle ilgili fark ettiğiniz ve başkalarının da fark etmesini istediğiniz özellikler, bu özelliklerin tanıtımı.

Eksik Bildirme => Eski sitede olan fakat bu sitede göremediğiniz özellikler.

Hata Bildirme => Sitede sorunlu gözüken ve mutlaka düzeltilmesi gereken noktalar. (Eksik bildirmeden farkı olması kesinlikle şart olması)

Bunun dışında süper moderatör ve üstü konumundaki yönetici arkadaşlar sorunlarla ilgili başlıklara "Çözüldü" veya "Beklemede" şeklinde iki ön ek ekleyebilecekler. Bunların anlamı:

"Çözüldü" => Problem giderildi
"Beklemede" => Şimdilik çok önemli değil, ilerleyen dönemde düşünülecek.

Konu üzerinde konuşulacak çok fazla nokta olduğu için lütfen yeni konular halinde halledelim. Günlük konu limiti yok bölüm için.

Yeni sistem forumumuza hayırlı olsun. Hepinize tavsiyem forumdaki her şeyi karıştırmanız. Karıştırdıkça yeni özellikleri de keşfedebilirsiniz.

Tekrar belirtmekte fayda var şu an test gibi bir süreçteyiz ve pek çok noktada ciddi iyileştirmeler yapılacak.

XenForo nedir ne değildir bunu az çok biliyorsunuz zaten sizlerin de onayı olarak yaptık bu değişimi.
Hangi üyeler verdi bu onayı :(:(:(.Forumdan soğudum resmen

Yeni foruma geçmeyi istemiyordum. Şu an için eskisi daha iyi gibi geliyor ama zamanla alışabiliriz bence. Alışamazsak da yapacak bir şey yok. :)

Yazıyı pek okunmadınız sanırım şu an test aşamasındayız düzenlemeler yapıldıkça daha aşina olduğumuz foruma yeni özelliklerle kavuşmuş olacağız. :)

Hemen hemen her şey değişecek önümüzdeki 2-3 gün içinde. En basidinden şu an kullandığımız bu yazı tipi bile değişecek. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. :)

Admin daha birşey olmadı diyor güzel birşey olacak gibi tamamı hali ama bu hali cidden çok kötü :(:(

Beğenmeyenler için söylüyorum. Ben geçmeyelim demiştim. Siz de o yönde oy kullansaydınız. Umarım Xenforoya geçelim diye oy kullananlar da pişman olmazlar.

Çok Güzel olmuş OzaN. Çok Teşekkürler bu değişim için. Yazı tipi de çok iyi default olarak böyle kalsın bence. :)

Arkadaşlar demosunu kullanmadıkları için şimdi kötü geliyor ama bunun zamanla daha kaliteli olduğunu anlayacaklar. :)

Yazıyı pek okunmadınız sanırım şu an test aşamasındayız, düzenlemeler yapıldıkça daha aşina olduğumuz foruma yeni özelliklerle kavuşmuş olacağız. :)

Hemen hemen her şey değişecek önümüzdeki 2-3 gün içinde. En basidinden şu an kullandığımız bu yazı tipi bile değişecek. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. :)
O zaman Pazartesi'yi merakla bekliyoruz ne diyelim. Şu anki hali pek iç açıcı değil bence. :)

O zaman Pazartesi'yi merakla bekliyoruz ne diyelim. Şu anki hali pek iç açıcı değil bence. :)
Şu anki hali bence de iç açıcı değil. Ne bir eklenti var, ne bazı bize özel özelleştirmeler. :)

Yeni sisteme yavaş yavaş uyum sağlamak için avatar ve imzaları düzenleyerek işe başlayabilirsiniz. Avatarlar kesildiği için kötü duruyor. İmzalar da şu an için kötü duruyor. :)

Üstteki menüyü kullanarak bu işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Kullandıkça seveceksiniz sistemi, eski sisteme göre bazı eksikleri de var tabii ama çok önemli yenilikleri de beraberinde getiriyor. :)

Bully post: 1442642 member: 87619' Alıntı:
Beğenmeyenler için söylüyorum. Ben geçmeyelim demiştim. Siz de o yönde oy kullansaydınız. Umarım Xenforoya geçelim diye oy kullananlar da pişman olmazlar.
Ben oy filan kullanmadım daha yeni haberim oluyor gibi birşey :D.Adminin bir bildiği vardır inşallah :).Tam haline gelince güzel olacak gibi:)