'Şah Mat' Geri Dönüyor!

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,283
Puanı
1,061
aoi44.tinypic.com_213lo6.jpg
mluxf.png

Hasret Bitiyor!
2,5 ay aradan sonra Şah Mat geri dönüyor!

Sebepsiz yere, birdenbire ortadan kaybolan dizi sonunda ses verdi.
Sezon finali olarak tasarlanan bölümü ile sezonun açılışını yapacak olan sürprizlerle dolu Şah Mat'ın 3. Sezonu yarın AT TV'de başlıyor!

ai.imgur.com_tthwSza.png

Ekli dosyalar

• aoi44.tinypic.com_213lo6.jpg
    aoi44.tinypic.com_213lo6.jpg
    4.6 KB · Hit: 177
  • ai.imgur.com_tthwSza.png
    ai.imgur.com_tthwSza.png
    9.2 KB · Hit: 200
Hasret bitiyor sonunda :D

@mrt-06 geç olsun güç olmasın harika bir senaryo yazmışdır Melih :D

yatutarsa post: 1436077' Alıntı:
Hasret bitiyor sonunda :D

@mrt-06 geç olsun güç olmasın harika bir senaryo yazmışdır Melih :D
Biliyorum forumda ki en iyi dizilerden biri çok güzel şaka yaptım sadece @XanTier dis attı. :T:

XanTier post: 1436212' Alıntı:
Espri hemen hemen aynı. Ama aradaki kalite farkını görüyo musun mrt-06? İşte bu yüzden dislike. :D
Yorum bir harika dostum :D Bu arada sen benim dizimi neden okumuyorsun diye araya sıkıştırsam mı acaba :5: :bağır:

XanTier post: 1436212' Alıntı:
Espri hemen hemen aynı. Ama aradaki kalite farkını görüyo musun mrt-06? İşte bu yüzden dislike. :D

Biz Totalik Melih. ) :D

Sen espiri yapta gülek bari. :T:

rengarenk post: 1436216' Alıntı:
Yorum bir harika dostum :D Bu arada sen benim dizimi neden okumuyorsun diye araya sıkıştırsam mı acaba :5: :bağır:
Yorum bi harika dostum değil :T: Çünkü oraya bir yere benim 2 aydır hiçbir diziyi takip etmediğimi sıkıştırmamışsın :A

Diğer bölümleri bilmiyorum. Sen 21.bölümü yazana kadar ben öbür bölümler okurum her gün.:F

mrt-06 post: 1436217' Alıntı:
Biz Totalik Melih. ) :D

Sen espiri yapta gülek bari. :T:
Yeri geldiğinde ben de espri yapıyorum. Ama yeri geldiğinde. Sen yeri gelmediğinde yapıyosun genelde :D

Yorum bi harika dostum değil :T: Çünkü oraya bir yere benim 2 aydır hiçbir diziyi takip etmediğimi sıkıştırmamışsın :A
O zaman hemen şimdi dizi takipçiliğine de kaldığı yerden geri dönüyorsun :D bu arada ben şah mat'ın beş bölümünü felan okumamıştım. okuyayım bare en yakın zamanda