Erkekler Kaşlarını Almalı mı ?

Abartiya kacmadikca almali bence bazisi kizlara ozeniyo sanirim cok iticii duruyoo

Dobra konuşuyorum evet alıyorum ama sadece ortasını alıyorum... Ten rengim beyaz ve tek kaş olunca çok komik oluyor kendi kaşlarıma gülüyorum aynada kaşın ortasını alın inceltmeyin işte o erkekliğe yakışmaz...
Ve son olarak katiyen traş bıçağıyla almayın daha gür çıkar ve daha erken çıkar en iyi yöntem cımbız utanmayın

Bu sene ilk defa yazın aldım biraz sonra gerek olmadığını anladım :)

Dobra konuşuyorum evet alıyorum ama sadece ortasını alıyorum... Ten rengim beyaz ve tek kaş olunca çok komik oluyor kendi kaşlarıma gülüyorum aynada kaşın ortasını alın inceltmeyin işte o erkekliğe yakışmaz...
Ve son olarak katiyen traş bıçağıyla almayın daha gür çıkar ve daha erken çıkar en iyi yöntem cımbız utanmayın

Ben de alıyorum ! :D Lakin 3 aydan beri almıyorum.Uzamıyor kaşlarım :D
Ablamın cımbızı var ordan araklıyorum :D

Şahsen gerekliyse alınması gerektiğini düşünüyorum bende.Çok kötü bir görüntü oluşuyor yoksa.:)

Esmerlerde çok belli olmuyor bazen ama beyazlarda farklı görünüyor. :D

Tek kaşsa ortası alınabilir.Ben daha hiç ortasını almadım ama yakında gerekicek gibi. :D

Son düzenleme:
Çok eskiden denk gelmiştim İkbal Gülpınar kaş almak günah diyordu kendi kaşları da çizgi gibiydi bi an o aklıma geldi. :X

Son düzenleme:
iple aldırmayın ya çok acıyo cımbız iyidir :F ben ağdayla alanınıda gördüm gerçi :F

RüzgarGülü post: 1435878' Alıntı:
İple almak şiddettir :D Ağdayla kaşının ortasını aldırıyorlar daha çabuk olsun diye ::untroubled:

hayır ya ben kadın kaşından bahsediyorum :F hatta alan kadında baya havalıydı öyle kolay kolay kimse ağdayla alamaz ama ben böyle şekil veriyorum sonrakilerde cımbızla devam ediyorum diye :D