Forumdash post: 1434532' Alıntı:Çok güzel olmuşSanırsın hepsi birbiriyle can ciğer kuzu sarması
Bu arada izlemeyi düşündüğüm en baştaki ve forumdaki Friends cılgınlıgı yuzunden HIMYM bitmeden izleyecem heralde
Teşviklemeyin abicim
![]()
Onu biliyorumFriends iyidir. candır.![]()
Onu biliyorumKüççüken tv'de izlediğimi hatırlıyorum sanki
Ama HIMYM bitmeden izlemem
Birbirine benzer taraflari oldugunu çok duydum
![]()
IMDB'ye 0.3 puan ile Friends öndeShowda yayınlanmış bir ara galiba.İlk sezonu bitirdim ben izlerken diyorsun HIMYM Friendsin çakması mı lan acaba? ama bence friends>>>hımym
IMDB'ye 0.3 puan ile Friends öndeBakalım HIMYM son sezonuyla napıcak
![]()
En kötü bölümü bile benim için iyidirde baya bi durgunluk vardi son 2 sezondur. Anneden umudum yok benim😕KK|Batman post: 1434550' Alıntı:İyi bir sezon bekliyorum açıkcası 8.sezonu berbattı bir kaç bölüm dışında.
Forumdash post: 1434557' Alıntı:
En kötü bölümü bile benim için iyidirde baya bi durgunluk vardi son 2 sezondur. Anneden umudum yok benim😕
Feyk derken???KK|Batman post: 1434559' Alıntı:Ben nedense senaristden bir feyk bekliyorum anne konusunda.
7.Sezonu hatırlayamadım ya.6.sezonu iyiydi bana göre.
![]()
Forumdash post: 1434561' Alıntı:
Feyk derken???![]()
KK|Batman post: 1434544' Alıntı:Showda yayınlanmış bir ara galiba.İlk sezonu bitirdim ben izlerken diyorsun HIMYM Friendsin çakması mı lan acaba? ama bence friends>>>hımym
Eğer Ted'e yakışmıyorsa öyle olsunYani yanıltmaca.kandırma vs.
![]()
Eğer Ted'e yakışmıyorsa öyle olsunRobin Lily karişimi bişey
Adamın dizideki en uzun gördüğü ve ilişki kurduğu kadın(lar) Lily ve Robin. Onlarin mutluluğunu kıskandiğindan 2'sinin karişimi bi kadını hayal etmiş olabilir
![]()
Friends candır ya.Daha yeni başladım ama 1.sezon bitmek üzere son 2 bölüm kaldı cidden harika.
Bu videoyu ise süper yapmışlar.
![]()
yatutarsa post: 1434586' Alıntı:Çok güzel olmuş![]()
GoT'un yazarı.Avatarındaki amca kimdi ? Tanıdık geldi.![]()