Game Of Thrones Jeneriği Friends Mode

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Harika olmuş. :D

- - - Ekleme - - -

Spoiler içerir!

Çok güzel olmuş:X Sanırsın hepsi birbiriyle can ciğer kuzu sarması:F Bu arada izlemeyi düşündüğüm en baştaki ve forumdaki Friends cılgınlıgı yuzunden HIMYM bitmeden izleyecem heralde:bağır: Teşviklemeyin abicim:(

Forumdash post: 1434532' Alıntı:
Çok güzel olmuş:X Sanırsın hepsi birbiriyle can ciğer kuzu sarması:F Bu arada izlemeyi düşündüğüm en baştaki ve forumdaki Friends cılgınlıgı yuzunden HIMYM bitmeden izleyecem heralde:bağır: Teşviklemeyin abicim:(

Friends iyidir. candır. :D

Onu biliyorum:X Küççüken tv'de izlediğimi hatırlıyorum sanki(b) Ama HIMYM bitmeden izlemem:X Birbirine benzer taraflari oldugunu çok duydum:X

Showda yayınlanmış bir ara galiba. :D İlk sezonu bitirdim ben izlerken diyorsun HIMYM Friendsin çakması mı lan acaba? ama bence friends>>>hımym

KK|Batman post: 1434550' Alıntı:
İyi bir sezon bekliyorum açıkcası 8.sezonu berbattı bir kaç bölüm dışında.
En kötü bölümü bile benim için iyidirde baya bi durgunluk vardi son 2 sezondur. Anneden umudum yok benim😕

Forumdash post: 1434557' Alıntı:

En kötü bölümü bile benim için iyidirde baya bi durgunluk vardi son 2 sezondur. Anneden umudum yok benim😕

Ben nedense senaristden bir feyk bekliyorum anne konusunda. :D

7.Sezonu hatırlayamadım ya. :D 6.sezonu iyiydi bana göre. :)

KK|Batman post: 1434544' Alıntı:
Showda yayınlanmış bir ara galiba. :D İlk sezonu bitirdim ben izlerken diyorsun HIMYM Friendsin çakması mı lan acaba? ama bence friends>>>hımym

Friends candır ya. :D Daha yeni başladım ama 1.sezon bitmek üzere son 2 bölüm kaldı cidden harika. :) Bu videoyu ise süper yapmışlar.:D

Eğer Ted'e yakışmıyorsa öyle olsun:X Robin Lily karişimi bişey:F Adamın dizideki en uzun gördüğü ve ilişki kurduğu kadın(lar) Lily ve Robin. Onlarin mutluluğunu kıskandiğindan 2'sinin karişimi bi kadını hayal etmiş olabilir:F

Adam karısızlıktan gidecek. :F

Friends candır ya. :D Daha yeni başladım ama 1.sezon bitmek üzere son 2 bölüm kaldı cidden harika. :) Bu videoyu ise süper yapmışlar.:D

Ben uzun süredir izlemiyorum 2x2 deyim ben daha. :D