X Factor Başvuruları Başladı! | Yakında Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Dünya Starlarını yaratan çok yakında Kanal D'de başlayacak olan şarkı yarışması X Factor Başvuruları başladı!

Jürileri daha önce Hande Yener, Mazhar Alanson ve Sinan Akçıl olarak duyurulan program çok yakında başlayacak!

Büyük ödül tam 2.000.000 TL! Başvurular başlıyor!

17 Eylül Kayseri, 21 Eylül Adana, 25 Eylül Antalya, 28 Eylül İzmir, 1 Ekim Eskişehir, 5 Ekim İstanbul, 9 Ekim Van, 12 Ekim Berlin, 9 Kasım Ankara.

İster tek, ister grupunuzla, 16-99 yaş arası katılabileceğiniz X Factor Star Işığı Ocak ayında Kanal D'de!

HtbMSjtzC2NA8HpOMyL2fF09.jpg

Fragman: X Factor'e başvurular başlıyor ! / X Factor / Program / Videolar / Kanal D / İzle

Son düzenleme:
İşte bu tur fragman yayınlamaya başlayıp başlamadiğini sormustum geçenlerde:X İyi gibi heycanlı tanıtım.Başlasada izlesek:X

Geç başladığı için başvuru az oldu denildi ama daha yeni başlıyormuş. :D

xBUGRAx post: 1431750' Alıntı:
Zaten grup olarak kazansalar bile kesin ayrılıp tek başlarına devam etmek isterler ve unutulurlar. :D

aynen unutulup giderler bir one direction çıkmaz burdan :D

Her ne kadar jüri sağlam isimlerden oluşmasa da bu yarışmanın en az bir tane (kişi yada grup'tan) star yaratacağını düşünüyorum. O Ses Türkiye aslında çok çıkardı ama çıkardıkları hala albüm hazırlığında olduğundan ortalarda yok. (İrem Derici hariç.)

Her ne kadar jüri sağlam isimlerden oluşmasa da bu yarışmanın en az bir tane (kişi yada grup'tan) star yaratacağını düşünüyorum. O Ses Türkiye aslında çok çıkardı ama çıkardıkları hala albüm hazırlığında olduğundan ortalarda yok. (İrem Derici hariç.)

Oğuz Berkay Fidan'ı atladın. Şampiyon, Murat Boz ile düet yaptı ve bununla da kalmaz diye düşünüyorum. Yepyeni albümler çıkartacağını düşünüyorum ve sesi de çok iyi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919