Game of Thrones 4.Sezon Ne Zaman Başlıyor ?

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5,855
Puanı
1,061
Efsane diziler arasına girmeyi başaran Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 4.sezonu ne zaman ? Dizinin 4.sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Game of Thrones'in 4.sezonu 7 ya da 14 Nisan tarihlerinden birinde yayında olacak ve muhtemelen yine 10 bölümden oluşan bir 4.sezon izleyeceğiz. Game Of Thrones dizisi İMDB'de 9.4 gibi yüksek bir puana sahip.

KEnRs56SgYMeEttCJC1869bp.jpg

Son düzenleme:
İşin yoksa 9 ay bekle şimdi. Zaten 3. sezonu bitirmeme 2 bölüm kaldı :(

Bully post: 1418254' Alıntı:
İşin yoksa 9 ay bekle şimdi. Zaten 3. sezonu bitirmeme 2 bölüm kaldı :(

Aynen ya çok uzun bi süre bekletiyorlar ama Allahtan diğer dizilerimiz başlayınca zaman onlarla hızlıca geçiyor. :)

OzaN post: 1418285' Alıntı:
Zaman çabuk geçiyor 4. sezona geldik bile. Uzun aranın tek dezavantajı olayların bazılarını unutuyor olmak. :(

Daha ilk sezonun ilk bölümünü izlediğim gece aklıma geliyor:X Ama koskoca 4.sezona girdik :X

Dizimag'dan izle bence. Zaten 3 sezon 30 bölüm. Önümüzdeki Nisan'a kadar da bitirmiş olursun 3 sezonu. :)

Başladın mı bitirirsin merak etme. :D Bknz: BesaleT :D

----- Bully için. -----

Ben düşük kalitede indirip az MB'li yani sonra çözünürlüğünü arttırıyorum daha karlı oluyor kotalı olduğum için. 30 bölümse iyi okul zamanı da izleyebilirim. Teşekkürler.

----- Çağlar için. ----

Sen de mi sonradan başladın ne kadar sürede yetiştin?

😱

mrt-06 post: 1418302' Alıntı:
----- Çağlar için. ----

😱

Normalde 2.sezonun ortalarında ilk tavsiye geldi dizi hakkında ama 4-5 bölüm izledim sarmadı açıkcası daha sonra 3.sezon başladı onun ortalarında bi daha izledim tabi diziye yetişemedim ama 2 temmuzda bitirdim 3 sezonu. :) Yani 2-2.5 ayda bitti 3 sezon. :D

----- Bully için. -----

Ben düşük kalitede indirip az MB'li yani sonra çözünürlüğünü arttırıyorum daha karlı oluyor kotalı olduğum için. 30 bölümse iyi okul zamanı da izleyebilirim. Teşekkürler.

----- Çağlar için. ----

😱

1 ay gibi sürede bitirdim bende. :D

Normalde 2.sezonun ortalarında ilk tavsiye geldi dizi hakkında ama 4-5 bölüm izledim sarmadı açıkcası daha sonra 3.sezon başladı onun ortalarında bi daha izledim tabi diziye yetişemedim ama 2 temmuzda bitirdim 3 sezonu. :) Yani 2-2.5 ayda bitti 3 sezon. :D

2 hafta 1 bölüm izlesem olur herhalde okul açılınca yarın ilk bölümü izlerim o zaman. Sağol.

:D

Kendimi aştım Big Bang Teori'ye başladım yoğun dis bombardımanından sonra ama sarmadı. Umarım GOT'tan istediğimi alırım.

- - - Ekleme - - -

1 ay gibi sürede bitirdim bende. :D
Okulum başlayacak.

:T

2 hafta 1 bölüm izlesem olur herhalde okul açılınca yarın ilk bölümü izlerim o zaman. Sağol.

Kendimi aştım Big Bang Teori'ye başladım yoğun dis bombardımanından sonra ama sarmadı. Umarım GOT'tan istediğimi alırım.

Büyük beklentilere girersen benim gibi olursun 4-5 bölüm sonra sıkılır kapatırsın beklentini düşük tut çünkü 1.sezonu izliyorsun 4-5 bölüm sönük geçmesi normal diye düşün. :)

3. sezona göre geç başlayacak :(

Cnbc-e ve e2 sağolsun tekrarlardan hiç unutmadım bölümleri. :D