Justin Bieber Çırılçıplak Soyunarak Şok Etti !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

Ergen yaşta ünlü olan şarkıcı Justin Bieber gitarıyla çıplak bir şekilde verdiği bu pozla yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

Magazin sitesi TMZ’nin 2012’nin Ekim ayına ait ele geçirdiği bu fotoğraflar Şükran Günü’nde büyükannesinin evinde çekilmiş.

Bieber, 'Şükran Günü' tatilinde soyunarak büyükannesini olduğu kadar hayranlarını da şaşırttı. Edinilen bilgiye göre; Justin kapıda, 'Seni seviyorum büyükanne, merhaba büyükanne, nasılsın?' diyerek şarkı söyledi

Justin Bieber anlaşılan o ki yaptığı hareketler ile gündeme oturmaya devam edeceğe benziyor.

045_51f2e.jpg

Justin farklı olmaya çalışıyor ve kendine görede gündem yaratmak amacıyla bu tarz şeyler yapyor.Amaç hiç gündemden düşmemek.Sesini beğenebilirsiniz,tipini,konuşmasını beğenebilirsiniz ama davranışlarını beğenen belieberlarınında kendinden farkı yok.Hadi Amerika'da bunlar normal karşılanıyorda bizim Türk belieberları'da iyice benliklerinden kopmuşlar.Bunu bile savunacak kör zekalılar bulurum.Ben buna ensest desem kim inkar edecek? Büyük annesinin karşısına geçmiş çıplak bir şekilde gitar eşliğinde şarkı söylüyor.Demezler mi bu çocuk büyük annesine birşey mi ima etmek istiyor? "Ben gitar çalıyorum sen altındaki saksafonu anla büyükanne" demediği ne malum.

Kim ne derse desin İlluminati bunu bitirecek:F İlluminatiye katılmadan önce Rihanna'nn illuminatide olmasıyla dalga geçmişti.Şimdi kendiside katıldı İllu'lar batirma çabalarinda:F Austin Mahone yukselecek:X

(Bu bir hayal ürünüdür)