2 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

:F Benim babam senin babanı döver de diyeceğniz mi öyle diyolllaa genelde. :))))))

Herkesin kendi düşüncesi, aklı, fikri var ve herkes saygı duymalı.

Ben de Survivor`u beğenmiyorum, burada oturup "Survivor berbat bir yarışma, bir kurgudan ibaret, eğri oturup doğru konuşalım" desem ben haklı mı olmuş oluyorum.

Diziyi beğenmezsin beğenmedim dersin. Eğri oturup düz konuşalım berbat dizi hiçkimse izlemez denmez. Bua artık hem eğri oturmak, hem de eğri konuşmak olur.

Herkes kendi fikrini söyleyebilir ama bu doğru olduğu anlamına gelmez. Genelleme yapmayalım. Kendi adımıza konuşsak yeterli.

BİR AŞK HİKAYESİ'nin bu kadar düşmesini beklemiyodum. reklam sürelerinin etkilediğini düşünüyorum 25 dakikada bir 4 dk reklam koyabilir ama 1 saat'te bir 20 dk reklam koyunca insanlar sıkılabilir

Güneşi Beklerken tam tahmin ettiğim gibi oranlar almış. Gelecek hafta daha da yükseleceğine ve zirveye oynayacağına eminim.

BİR AŞK HİKAYESİ'nin bu kadar düşmesini beklemiyodum. reklam sürelerinin etkilediğini düşünüyorum 25 dakikada bir 4 dk reklam koyabilir ama 1 saat'te bir 20 dk reklam koyunca insanlar sıkılabilir
SEN HALUKSUN DEĞİLMİ @Magicborn ????? @OzaN

ben izlemediğim yapıma çabuk yorum yapmadım ama sen bilmeden yorum yapıyosun :) nedense ben bi 5 dk. izledim ve hiç ama hiç beğenmedim o yüzden kötü gider dedim ve çok ta iyi gitmemiş yanılmamışım yani :) ve de star dan gözlerimi ayırıyorum sadece star izlemiyorum ama daha fazla star izlememin nedeni sevdiğim şeyler yayınlıyo da o yüzden :ok:
Hiç tatmin etmedi bu cevabın ama neyse senin kararındır saygı duyarım. 5 dakika izlemeyle dizinin ne olduğunu anlayamazsın. Kaldı ki zaten senin o izlediğin 5 dakikada daha İstanbul'a gelmemişlerdi. Asıl olaylar ondan sonra başladı. Ama dizinin reytinglerinin düşük olması ilk hafta için sıkıntı değil. Haftaya daha da artacağını düşünüyorum.

Muhattap olmaya gerek yok diyip sürekli muhattap oluyorlar ya işte orda yarılıyorum. :F :)))

Eskiden de Show TV fanatiğidin. :D @muhtesemyuzyil
ben 4 yapımı asla bırakmam izlemeye onlar da muhteşem yüzyıl yetenek sizsiniz o ses türkiye ve survivor bunlar eskiden show da vardı evet izliyodum ama fanatik değilim ve hangi kanal geçerlerse geçsinler bırakmazdım e şimdi star a geçtiler diye star ın fanatiği mi oluyorum fanatik tüm yapımlarını izlemektir ben hepsini izlemiyorum :)

ben 4 yapımı asla bırakmam izlemeye onlar da muhteşem yüzyıl yetenek sizsiniz o ses türkiye ve survivor bunlar eskiden show da vardı evet izliyodum ama fanatik değilim ve hangi kanal geçerlerse geçsinler bırakmazdım e şimdi star a geçtiler diye star ın fanatiği mi oluyorum fanatik tüm yapımlarını izlemektir ben hepsini izlemiyorum :)
Zaten Star Tv'nin tüm yapımları Acun'dan ibaret. :D

Alacakaranlık serisinin bu filmi TV'de ilk kez yayınlanınca oranlarını serinin diğer filmine göre arttırmış.
Yaz aylarında film ve yarışmalar daha çok izleninca Atv bundan faydalanmak istemiş ve Kim Milyoner Olmak İster ve Mumya ile günü iyi bitirmiş.
Yenilenmiş HD görüntüsüyle Hababam Sınıfı iyi oranlar almış.
Günün yeni dizisi Güneşi Beklerken iyi oranlarla başladı tekrarının da iyi gitmesi gelecek haftalarda oranlarını arttıracağının göstergesi olabilri. A/B'de 2.oldu.
Bir Aşk Hikayesi ise sıralama olarak daha da üstlere çıktı dizi gelecek haftalarda daha da yukarılara çıkacaktır.
Günün süprizi ise Show Tv'nin nostalji kuşağı ile Deli Yürek'i yayınlaması ve iyi oranlar alması oldu. Dizi totalde 8.oldu.
Kahireli Palas ise yaz aylarını götürebilecek bi oran aldı gelecek sezon devam etmez muhtemelen.

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]DELI YUREK (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]22:43:17[/TD]
[TD]01:01:30[/TD]
[TD]2,35[/TD]
[TD]10,08[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
süper be süper koyun şunu saat 8 e 3 ay boyunca gözümü bile kırpmadan izlerim hafta içi her akşam saat 23.15 te efsane dizi deli yürek show tv de !!!!!!!!

[TABLE="class: cms_table_rating"][TR][TD]8[/TD] [TD]DELI YUREK (TKR)[/TD] [TD]SHOW TV[/TD] [TD]22:43:17[/TD] [TD]01:01:30[/TD] [TD]2,35[/TD] [TD]10,08[/TD][/TR][/TABLE]süper be süper koyun şunu saat 8 e 3 ay boyunca gözümü bile kırpmadan izlerim hafta içi her akşam saat 23.15 te efsane dizi deli yürek show tv de !!!!!!!!
Aynen aga bende izlerim:D

- - - Ekleme - - -

Adanalı ab de listede yok

@takas daha önce dediğim gibi hiçbir şeyi ispat etmek için çabalamayacağım. Sırf ne düşünürler diye de korkmayacağım.

Yok istersen beğendiğim diziyi sırf siz fan diyeceksiniz diye nefret ettim diyeyim. Neden Güzel Çirkin`e de aynısını söylemedim. Fragmanı çıktığından beri bekliyorum bu diziyi. Gençlik dizisi çünkü.

Ben Güneşi Beklerken'i izledim bence gayet güzeldi, Küçük Sırlar gibi o da güzel bir yükseliş yakalayacaktır..