SEN HALUKSUN DEĞİLMİ @Magicborn ????? @OzaNBİR AŞK HİKAYESİ'nin bu kadar düşmesini beklemiyodum. reklam sürelerinin etkilediğini düşünüyorum 25 dakikada bir 4 dk reklam koyabilir ama 1 saat'te bir 20 dk reklam koyunca insanlar sıkılabilir
Hiç tatmin etmedi bu cevabın ama neyse senin kararındır saygı duyarım. 5 dakika izlemeyle dizinin ne olduğunu anlayamazsın. Kaldı ki zaten senin o izlediğin 5 dakikada daha İstanbul'a gelmemişlerdi. Asıl olaylar ondan sonra başladı. Ama dizinin reytinglerinin düşük olması ilk hafta için sıkıntı değil. Haftaya daha da artacağını düşünüyorum.
ben izlemediğim yapıma çabuk yorum yapmadım ama sen bilmeden yorum yapıyosun nedense ben bi 5 dk. izledim ve hiç ama hiç beğenmedim o yüzden kötü gider dedim ve çok ta iyi gitmemiş yanılmamışım yani ve de star dan gözlerimi ayırıyorum sadece star izlemiyorum ama daha fazla star izlememin nedeni sevdiğim şeyler yayınlıyo da o yüzden
ben 4 yapımı asla bırakmam izlemeye onlar da muhteşem yüzyıl yetenek sizsiniz o ses türkiye ve survivor bunlar eskiden show da vardı evet izliyodum ama fanatik değilim ve hangi kanal geçerlerse geçsinler bırakmazdım e şimdi star a geçtiler diye star ın fanatiği mi oluyorum fanatik tüm yapımlarını izlemektir ben hepsini izlemiyorumEskiden de Show TV fanatiğidin. @muhtesemyuzyil
Zaten Star Tv'nin tüm yapımları Acun'dan ibaret.ben 4 yapımı asla bırakmam izlemeye onlar da muhteşem yüzyıl yetenek sizsiniz o ses türkiye ve survivor bunlar eskiden show da vardı evet izliyodum ama fanatik değilim ve hangi kanal geçerlerse geçsinler bırakmazdım e şimdi star a geçtiler diye star ın fanatiği mi oluyorum fanatik tüm yapımlarını izlemektir ben hepsini izlemiyorum
Aynen aga bende izlerim[TABLE="class: cms_table_rating"][TR][TD]8[/TD] [TD]DELI YUREK (TKR)[/TD] [TD]SHOW TV[/TD] [TD]22:43:17[/TD] [TD]01:01:30[/TD] [TD]2,35[/TD] [TD]10,08[/TD][/TR][/TABLE]süper be süper koyun şunu saat 8 e 3 ay boyunca gözümü bile kırpmadan izlerim hafta içi her akşam saat 23.15 te efsane dizi deli yürek show tv de !!!!!!!!
Ben izliyemedim amaAynen aga bende izlerim
- - - Ekleme - - -
Adanalı ab de listede yok