- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
Oda kuran olmadı daha birazdan gidecem sende gelmeye çalış 🙂
olmuyo aga avea jet bi çözüm bulursan söylersin 2 hafta daha oynayamam eve gidince kapışırız yine
Oda kuran olmadı daha birazdan gidecem sende gelmeye çalış 🙂
@Prncss.. gelince kilitler konuyu.https://fav10.net/konu-disi/prncss-ve-bitmek-bilmeyen-hosgeldin-kutlamalari-131796-38.html
bakalım bunu geçecek mi konu
aynen aga bi ödül falan almamız lazım3ün 1 i muhabbeti ne aga....vadiciler yine forumu uçuruyo...elmas üye yapmalılar vadicileri foruma...forumun gurur kaynakları...bi alkış vadicilere....
@Prncss.. gelince kilitler konuyu.
laaa olum benden hızlı gidiyo forum....bu hıza ayak uyduramadım ben...kafamı kaldırana kadar sayfa uçmuş zaten...format değiştiriyorum sevdiklerimize ulaşmak için...
laaa olum benden hızlı gidiyo forum....bu hıza ayak uyduramadım ben...kafamı kaldırana kadar sayfa uçmuş zaten...format değiştiriyorum sevdiklerimize ulaşmak için...
la xemre..hürremi şutlamışlar gari...kimi yapcanız yeni hürrem... adaylar oylama varmı..tarihin gidişi bu oylamaya bağlı bak...https://fav10.net/konu-disi/prncss-ve-bitmek-bilmeyen-hosgeldin-kutlamalari-131796-38.html
bakalım bunu geçecek mi konu
yok aga ne alakası var anlatılcak bi olay değil yoksa anlatırdım
dostlar sağolsun....bi geldim...6 sayfa...bi girdinmi çıkılmıyo forumdan ....kuşumuzu bile unuttuk gittii...aga hızımıza yetiştin nickine yakışır bi şekilde
@takas uyudun mu len yine erkenden
dostlar sağolsun....bi geldim...6 sayfa...bi girdinmi çıkılmıyo forumdan ....kuşumuzu bile unuttuk gittii...
zaten çok geç yatıyorum aga :5:
Alıştı artık. Dün gece 4'ü geçiyodu yattığında
yok aga kakaolu sütümü içiyorum sen de iç unutma bak
- - - Ekleme - - -
çıkma aga senin yorumlarını okumak keyifli
- - - Ekleme - - -
zaten çok geç yatıyorum aga :5:
Yatmadan önce içecen bir öğrenemedin ):
Vadi sohbet konusu yapalım mı bu konuyu?
Vadi sohbet konusu yapalım mı bu konuyu?
İlk önce insan hoşgeldin der):
Aaa gelmiş misiiiin? :anonymous:
Hoşgeldiiiin.
yapalım güzel olur konu dışına açılmış bi konu zaten istediğimizi konuşuruz insan bi hoşgeldin der adam 10 aydır banlı sen çok değiştin prenses
Nasılsın özlemiş misin forumu?
Hoşbulduk bakam