Polat-Akif Sezon Finali Set Arası Foto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
941295_634732423222358_858101170_n.png

akif seni seven bi bendim artık bende gıcık oluyorum :D

ya aga iyi de polata ölmen lazım diyo nasıl sevelim şimdi bunu :D

Zaten hiç sevmezdim. Son anda yağtığıyla iyice nefret ettird torpilli :T:

son sahnede tüm türkiye nin nefretini kazanmış bi oyuncu artık :D

polat müthiş çıkmış burda karizmaya bakarmısın ya :D

zaten kimse sevmiyodu şimdi yolda görseler dayak atacaklar o derece bi hale geldi :D
ama senaristler müthiş iş başardı böyle nefret edilne karakterler şart diziye :D

tek sen değil aga inan ki bende uçarım buna sinir oluyorum ya :D

Polat'a karsi oldugu dönemde iyi heycan katmisti.. ekibe dahil oldukten sonra, funksiyonu bitmisti.. acikcasi suan "artislikten" baska birsey yaptigi yok..

aynen aga bildiğin artist keşke mirsad karakterini harcamasalardı kgt nin en iyisi oydu

sana bişey söylim mi ali buharanın oyunculuğu mükemmel ama rolü bi kadar itici

Böyle düşündüğünü biliyodum. Sırf bizim inadımıza :D

Oyunculuğu iyi ama bana da itici geliyor. En iyisi Mirsad'dı. Herkes onu sevdi diye öldürdüler garibimi :T

burda suç senaristlerde yani bu adamı bu kadar itici yapmasınlar ama iş işten geçti artık bu saatten sonra kisme sevmez bunu

burda suç senaristlerde yani bu adamı bu kadar itici yapmasınlar ama iş işten geçti artık bu saatten sonra kisme sevmez bunu

Zaten bunu ultra zeki yaptıklarında millet iyice gıcık kaptı. Ben dahil. O camili bölüm var ya. O bölümde irite olmaya başladım Akif'e.

Tamam torpilli. Torpilli olduğu için dizide. Ona eyvallah ama adamı resmen Polat Alemdar yaptılar. Giydiği paltosu, boynuna taktığı atkısına, konbnuşma tarzına kadar Polat'ın aynısıydı. Seyirci de tepkisini koydu.