Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den Ani Karar !

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,050
Senaryosunu "çoşkun IRMAK'ın" yazdığı, yönetmen koltuğuna " Zeynep Günay TAN'ın" oturduğu, yapımcılığını " D PRODUCTİONS ( E.Ayşe DURMAZ'ın) " üstlendiği ; 2010 yılının Eylül ayında yayın hayatına merhaba diyen, Akarsu Ailesinin yoğun yüklü dramını üç sezondur milyonları ekrana kitleyerek izleten, reyting rekorları kıran ve her bölümü olay yaratan fenomen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin merakla beklenen " FİNAL TARİHİ " flash bi kararla 25 Hazirana ertelenmişti , 2013 Altın Kelebek ödülleri sebebiyle ancak kanalın ani kararıyla dizi'nin 18 Haziran'da final yapıcağı öğrenildi.

Dizi 18 HAZİRAN 20.00'da , 120. Bölümüyle sevenlerine " SON" diyecek!

Altın Kelebek Ödülleri Eylül'de yayınlanacak büyük olasılıkla.

Kanal, 18 haziran'da son diyerek doğru bi karar verdi.. Daha demin, dizinin " son " fragmanını izledim ve bayağı üzüldüm :( son 2 bölüm...

- - - Ekleme - - -

Sende sağ ol. :)

Aslında konudaki cümleler toparlansa o zaman anlaşılırdı herşey. :)
konudaki cümle gayet açık.. :) bi karışıklık göremiyorum ben.

konudaki cümle gayet açık.. :) bi karışıklık göremiyorum ben.

"2013 Altın Kelebek ödülleri sebebiyle ancak kanalın ani kararıyla dizi'nin 18 Haziran'da final yapıcağı öğrenildi."

Bu cümlenin neresi açık? Cümle tam bir yere gidiyor derken bozulmuş.

Mesela şu şekilde olmalıydı;
"2013 Altın Kelebek Ödülleri Eylül ayına ertelenmesi sebebiyle kanal ani bir kararla dizinin final tarihini 18 Haziran'a çektiği öğrenildi."

Bu şekilde olsaydı herşey anlaşılırdı.

"2013 Altın Kelebek ödülleri sebebiyle ancak kanalın ani kararıyla dizi'nin 18 Haziran'da final yapıcağı öğrenildi."

Bu cümlenin neresi açık? Cümle tam bir yere gidiyor derken bozulmuş.

Mesela şu şekilde olmalıydı;
"2013 Altın Kelebek Ödülleri Eylül ayına ertelenmesi sebebiyle kanal ani bir kararla dizinin final tarihini 18 Haziran'a çektiği öğrenildi."

Bu şekilde olsaydı herşey anlaşılırdı.

ben bu yazıyı mobilden yazıp açtım. Cümlenin bütününden bakıldığın da herşey netleşiyor.. 120. Bölüm final, bu hafta 119. Bölüm olucağı için haliyle altın kelebekte olmayacak.. Altın kelebeğin durumunu bile tam bilmiyodum ki ona da değiniyim....

Zamanında 20-25 reyting alan dizi büyük ihtimalle 6 civarı reytingle final yapacak, tadında bırakmamak böyle bir şey herhalde. :):)

Bahsettiğin rakamlar farklı ölçeklerin rakamları.. Şuan tns'de bi maç bile 18'i göremiyor.. Tns standartlarına göre değerlendirilmeli final rakamı.. Ve gayette tadında.

ben bu yazıyı mobilden yazıp açtım. Cümlenin bütününden bakıldığın da herşey netleşiyor.. 120. Bölüm final, bu hafta 119. Bölüm olucağı için haliyle altın kelebekte olmayacak.. Altın kelebeğin durumunu bile tam bilmiyodum ki ona da değiniyim....

Tamam, senin dediğin olsun. Düzeltmeye çalışmam bile hataydı. Senin dediğin doğru. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy