Murat ve Dağhanın Oy Yüzdeleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,280
Puanı
1,060
Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu haftaki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Murat ve Dağhan SMS'e kaldı. SMS sonuçlarına göre Murat bu sefer de çok ciddi bir oy oranı ile Dağhanı eledi. Murat %92 alırken Dağhan sadece %8 alabildi. Bu sonuçlara göre Murat'ın final şansı yüksek.
İşte Türkiye Geneli Oy Dağılımı :
1-016.jpg

Ekli dosyalar

• 11. Murat - Dağhan.jpg
    11. Murat - Dağhan.jpg
    79.1 KB · Hit: 454
  • 1-016.jpg
    1-016.jpg
    61.1 KB · Hit: 543
  • 1-016.jpg
    1-016.jpg
    38.1 KB · Hit: 603
Son düzenleme:
dağhan larissa ve erhanı rahat elemişti ama muratın karşısında sadece %8 alabilmiş muratın gerçekten çok destekçisi var

çok şaşırdım bu kadar yüksek alması beklemiyodum demekki baya destekçisi varmış dağhan hayranları dağhandan ümidi kesip oy atmamışlarmı ne yapmışlar anlamadım bu kadar farkı başka türlü açıklayamıyorum ayrıca doğukan kazanmayı hakediyo doğukan 1 olabilir tabi ümit ve cengiz de iddalı yarışmacılar

Murat'ın açık ara kazanacağını tahmin ediyordum ama beklediğimin üstünde gelmiş.Tebrikler :)

Bu gidişle Murat, finalde de iyi sonuçlar elde edebilir bence :)

Oha. :D Murat neymişsin sen böyle ya? :D

Finalde 1. olma şansı çok yüksek Murat'ın. :)

oha bu adamın bu kadar seveni var mı ya :D ya da diğerlerinin hiç seveni yok çünkü ümit karan çıkınca fark yiyecek murat efendi :D

ne ümit karanmiş arkadaş :d murati neden ümit ile kıyaslıyorsunuz :d

ben en çok murat ve hilmicem SMSe kalırsa nasıl sonuçlar çıkacağını merak ediyorum muratın kazanacağı ortada bence yine ama yine %80-90 gibi alırsa oha derim